Mi lehet a probléma? (VGA)
Ma érkezett meg az új videókártyám,VTX Radeon HD 6870
A dobozban nem volt tápkábel ezért beszereltem a nélkül ,de nem adott képet. Elmentem a boltba megvettem a két db 6 pines kábelokat. Azokat úgy ahogy bekötöttem(nem nagyon értek ehhez a tápkábelesdihez), de még úgyse adott képet.
Ötletek? :S
- van-e integrált gpu, és letiltottad-e, vagy beállítottad-e biosban a diszkrét kártyát elsődlegesnek?
- a táp elég erős-e a konfighoz?
"megvettem a két db 6 pines kábelokat. Azokat úgy ahogy bekötöttem(nem nagyon értek ehhez a tápkábelesdihez)"
A többiek kérdéseihez ezt most hozzá tenném:
Az átalakítót ugye nem csak magába a VGA-ba dugtad bele, a tápra is kötötted a másik végét(molex)?
Bemész a biosba del/f2 vagy tab > Rámész az advenced fülre > Chipset configuration > Primary graphich adapter > itt kiválasztod a PCI-Express-t > Internal graphich mode select és állítsd be azt hogy Auto (ha van disabled akkor menj arra)
így már működnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!