Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tv-t hogy lehetne projektorral...

Tv-t hogy lehetne projektorral kivetíteni?

Figyelt kérdés
A legfontosabb az lenne hogy a számítógépet mellőzük a rendszerből. Az volna a legjobb ha lenne egy kis dobozka amibe belemegy a tv és kijön a projektor vezetéke. Valaki tud ilyet?

2012. máj. 10. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
settop boxnak hívják és a kábelTV szolgáltatók nagyrésze már tud adni valami digitális csomagban ilyet, igaz 1-2 ezerrel drágábban...
2012. máj. 10. 18:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs setop boxom nem digitálisan nézném, nekem analóg koaksz kábelem van.
2012. máj. 10. 19:00
 3/9 cipi8 ***** válasza:
Valamelyik kimenetére kell kötni pl. RCA és elvileg ennyi lenne, de lehet S-Video illetve VGA kimenetre is talán. Olyan kimenetre kell csatlakoztatni amilyennel a projektor bemenete megy egyezik, illetve lehet még DIGI, UPC stb esetében a beltérire kötni ott is hasonlóan kell eljárni.
2012. máj. 10. 19:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez jó? [link]
2012. máj. 10. 19:04
 5/9 legendavagyok01 ***** válasza:

Én scart/rca-n

[link]

hozom ki a 37 centis Grundig crt tv-ből, a videó megy a projektorba, a két hang a mini hifibe.

2012. máj. 10. 19:08
 6/9 A kérdező kommentje:
tv-ből is kilehet hozni a jelet? :o ezt nem is tudtam.
2012. máj. 10. 19:08
 7/9 legendavagyok01 ***** válasza:
PS: persze így a tv nincs kihagyva, de olcsó megoldás.
2012. máj. 10. 19:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Ahol én ezt használnám ott nincs tv, akkor viszont egy ilyen DVB-T vevőegységbe, ha beledugom a koaksz kábelt, akkor azzal bírom fogni a TV-t? [link]
2012. máj. 10. 19:12
 9/9 cipi8 ***** válasza:
Maximum ha a teszel rá egy antennát és a Mindig TV-n az RTL, TV2, DUNA, DUNA2, M1, M2, EURONEWS és a Neo, Bartók, Petőfi és Kossuth rádiókat. Szerintem! Ingyen TV nézési lehetőség sok csatornával magyar nyelven nincsen, max ha a szomszéd kábelét lopod :-)
2012. máj. 11. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!