1/8 anonim válasza:
szerintem megéri,én is ilyet készülök venni
2/8 anonim válasza:
Sennheisert azért előtte hallgasd meg.
3/8 A kérdező kommentje:
senheiser ilyen árba nincs ami meg van vagy mikrofon nélküli vagy car... 15 ől kezdődik senheiser ami jó...
2012. máj. 10. 17:32
4/8 anonim válasza:
de még az Ozone fejhallgatói között érdemes szétnézni,esetleg Creative Fatal1ty sem rossz választás
5/8 anonim válasza:
Sennheiserből bármelyik lenyomja azt a fülest, olyan tere van, hogy bárkit észreveszel bárhonnan.
6/8 anonim válasza:
am kérdező játékra kell vagy zene hallgatásra?
7/8 anonim válasza:
+1 a sennheiserös ötletnek.
Azt meg kérdező ne sajnáld, hogy opcionálisan az adott modellen nincs mikrofon, amit kinéztél azon is egy szutyok van, jobban jársz ha veszel egy jó stereo fejest, és hozzá egy 1-2K-s talpas mikrofont.
8/8 anonim válasza:
Sennheisertől jobb fülest nehéz venni, BOSE vagy AKG esetleg, de a BOSE nem a 8ezres kategória, AKGnak szerintem nincs akkora tere, de ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!