Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia vagy Ati radeon? És miért?

Nvidia vagy Ati radeon? És miért?

Figyelt kérdés
Jó tudom hogy már AMD nem ATI de nekem mindig is ATI marad :)
2012. máj. 9. 15:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Jó akkor nem létezik, de attól full HD-re vegyen GTX 680-at?

Miért van némi fura érzésem ezzel kapcsolatba vajon?

2012. máj. 11. 16:34
 22/29 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, mit vegyen, mindenkinek saját dolga eldönteni, mi az elég.

Aki GTX 680at vesz, annak valószínűleg semmi sem elég, semmi realitás nincs benne, ez tény.

Használtan kisker garral veszek 38ért egy 5870et és ugyanúgy mindent visz fullHD felbontáson, mert én az ár/érték arányt keresem.

Aki 150ért akar vga-t venni, abban semmi ésszerűség nincs, akkora összegért nem tudsz rosszat venni, sznob hatás az egész, mindenki tudja, hogy felesleges.

Ha kijön egy erősebb, használtan tovább ad rajta, 30-at megint rákölt és megveszi, ennyi.

2012. máj. 11. 16:39
 23/29 anonim ***** válasza:

Ami megint értelmetlen lenne(már mint az én szememmel nézve). Amúgy meg a HD 7870 teljesítményéből ítélve nem hinném, hogy valami két évig megfogja full HD-n. Persze kivételek mindig vannak, mint pl a Metro 2033, de ha csak ezekhez a vackokhoz mérnénk mindent, soha nem lenne senkinek elég jó VGA-ja. Szóval ha éppen opcionális érkezik a GTA 5 mondjuk, és maxon "csak" 4xAA-val bírná(ez nagyon tipp, semmi valóságalapja nincs), nem látnám értelmét az erősebb hardvernek, ez a fejlesztők gebasza, ezért nem érdemes tízen plusz ezreket kihajítani.

Amúgy a használt piacon már 38-ért adják a garis HD 5870-eket?

2012. máj. 11. 16:46
 24/29 anonim ***** válasza:

Igen, 40-42 körülire tartják, de 38-39-ért már el lehet hozni attól, aki tényleg el akarja adni:)

Persze, én totál tisztában vagyok vele, hogy értelmetlen, csak próbálok más szemével gondolkozni, aki 150ért akar vga-t venni, semmi értelme az egésznek, de csak van oka, amiért megveszik.

2012. máj. 11. 16:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Múltkor 31ért láttam elmenni egy MSI Hawk 5850-et 5 hó garral, mondom az lol, aztán egy Sapphiret 5870et raktak ki, ref. hűtőset 39-re 4 hónap AQUA garral. fél órát volt fent a hirdetés kb:D
2012. máj. 11. 16:51
 26/29 Panda Péter ***** válasza:
csak azért kaptam fel a vizet kicsit, mert azt írtad, hogy több "erőtartalék" van bennük, ergo hosszú távon jobban használhatók. na ez pont nem igaz, általánosságban elmondható hogy az aktuális nV generációk mindig az aktuális játékos igényekhez vannak beállítva, míg az ATI/AMD mindig kicsit előre gondolkodik, ami ugyan sokszor nem szembetűnő, de néha kifizetődő.
2012. máj. 11. 16:59
 27/29 anonim ***** válasza:

Én ennek az ellenkezőjét tapasztaltam eddig, de itt is megint az ízlések és pofonok jön elő, nem mondom, hogy nem lesz még Ati karim, de a következő nv lesz:)

Kár ezen vitázni.

2012. máj. 11. 20:15
 28/29 A kérdező kommentje:
Látom sokan nem értik miért akarok ilyen gyors karit, akkor most megmagyarázom én sajnos olyan vagyok és ez tudom hogy már beteges de én csak fll képminőséggel játszom a játékokat szerintem úgy élvezhető és ha már egy picit is megakad cserélem. Most a batman arkham city-vel akartam játszani és nem is kicsit akad pedig nem vettem mindent max-ra jelenleg egy Asus matris 5870 2gb-em van és nem elég neki.
2012. máj. 11. 20:26
 29/29 danikiller válasza:
Szia. Mind a 2 fajta videókártya jobb, de ha játszani akarsz kétségtelen, hogy a nvidia jobb.
2014. ápr. 26. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!