Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia vagy Ati radeon? És miért?

Nvidia vagy Ati radeon? És miért?

Figyelt kérdés
Jó tudom hogy már AMD nem ATI de nekem mindig is ATI marad :)
2012. máj. 9. 15:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) én is az nvidiára gondoltam a physx miatt.
2012. máj. 11. 07:31
 12/29 Panda Péter ***** válasza:
a physx ne legyen érv. alig használja pár játék, és ott se mindenhol tökéletes. én amondó vagyok, hogy GTX670 alatt (illetve kivételes eset még az 560ti) csak az vegyen nV-t akinek kell a CUDA.
2012. máj. 11. 11:38
 13/29 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele mindig, hogy csak akkor nVidia, ha, aztán később rájöttem, hogy jobbban jártam volna:D

Valahogy több erőtartalék van az nv kártyákban, hosszabb távon kifizetődőbb szvsz, de ez is olyan, hogy kinek hova húz a szive, ész érvek alapján mind2nél van pro és kontra.

2012. máj. 11. 11:59
 14/29 Panda Péter ***** válasza:

"Valahogy több erőtartalék van az nv kártyákban, hosszabb távon kifizetődőbb"

az nV? ne vicceljünk már.

2012. máj. 11. 12:55
 15/29 anonim ***** válasza:
Mondod ezt te, aki szemmel láthatólag Ati párti vagy, de pont ezt mondtam, kinek mi jön be jobban. Nekem az nv jobban bejön, neked az Ati, úgysem tudnánk egymást meggyőzni, nincs is értelme erről vitázni.
2012. máj. 11. 14:54
 16/29 A kérdező kommentje:
Én viszont pártatlan vagyok jelenleg is ATI-m van lehet hogy most kipróbálom az Nvidiát :)
2012. máj. 11. 15:02
 17/29 anonim ***** válasza:
Csalódni biztos nem fogsz benne:)
2012. máj. 11. 15:03
 18/29 anonim ***** válasza:

"Valahogy több erőtartalék van az nv kártyákban, hosszabb távon kifizetődőbb szvsz, de ez is olyan, hogy kinek hova húz a szive"

A mondat első és második része ki üti egymást. HA igaz lenne(légyszi indokold miért, lehet mi hagytunk ki valamit az életünkből) az első része, nem kéne a második. Én pártatlan vagyok úgy ahogy, de ha csak nem Keplerről van szó, nem tartom épp jó vételnek a mosta kapható fermiket.

2012. máj. 11. 16:26
 19/29 anonim ***** válasza:
Várjunk kérdező. még mindig GTX 680-at akarsz olyan felbontásra? MINEK? SEMMI értelme. Az újonnan jött GTX 670(azzal a picurka lemaradással a nagyobb kártyával szembe) is túlzó lenne, egy HD 7870 felé nem látom értelmét menni.
2012. máj. 11. 16:27
 20/29 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy egy VGA túlzás!!!

Most viszi a játékokat, de mi lesz mondjuk 3 hónap múlva?

Régen a 8800GTX Ultrára is azt mondták, hogy túlzás, aztán 1 év múlva már kevés is volt.

Aki ilyen VGA-t vesz, nem 1 hónapra tervez, szóval ez a kijelentés, hogy "túlzás", nem létezik.

2012. máj. 11. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!