Milyen gépet lehet összeállítani 150-160 ezerből?
Ezekre lenne szükségem: Alaplap, proci, ram, vidikari, táp, ház, winyó. Vegyük úgy hogy játékra kell.
Lehetőleg internetről rendelhető legyen. Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de 1 hónap alatt sok minden változik, és egy olyan gépet szeretnék összerakni ami 5-6 évig még toppon van.
Kb ilyenre gondoltam:
proci: 4 magos 3 Ghz
ram: 8 giga
vinyó: 500-1000 giga (még nem tom' kell-e nekem egy tera)
Vidikari: egy olcsóbb két gigás, vagy egy drágább egy gigás (?)
Ház: még nem tudom, nem látom sok értelmét a villogó csilingelő házakért, de egy mutatósban lehet benne lennék.
Most komolyan azzal jössz hogy "sunákkal" reklámozzák az nVidiát?:D
Oké, tiszteletben tartom a véleményed, hogy nem szimpatikus neked az AMD, de legalább ne beszélnél hülyeségeket, mert egyáltalán nem szar!
Succesfull troll is Succesfull.
Trollface.jpg
Szánalmas vagy.... :) nah mind1.
Kérdező:
Amit az # 5-ös válaszoló linkelt azt vedd!
közben meg már kaptál egy jobb gépösszeállítást( egy kicsit most akadozik a net)
eddig csak egyszer gyült meg a bajom amd-s géppel: azt mondja a haverom hogy telepítsük fel rá a maffia2-t, tuti futni fog, én erre mondom hogy jó
feltelepítem és el sem akar indulni
megnéztem a processzort és kiderült hogy egy egymagos őskövülettel van dolgom:D
# 6
Mennyibe, hogy a fele user eror volt, a többit meg kitalálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!