Mennyiért lehet összeállítani, venni egy gamer asztali PC-t? (akár használt, akár új)
Figyelt kérdés
Nem a legjobb dolgokra gondolok de nem is a leggyengébbekre, olyasmire, hogy fusson a GTA IV meg a hasonló játékok, vagy a régebbiek full-on akadás mentesen. Köszi.2012. ápr. 16. 21:41
1/4 anonim válasza:
Egy amd fx-4100 proci, ati hd 6850 (mostanában 30alatt is látni vhol), 4giga 1333mhz ram, egy olcsó alap pl. ASUS M5A78L-M USB3 és egy 400as vagy 500as (tekintve, hogy 2ezer a különbség de az 500ashoz később bővíthetsz és még bírni fogja) fsp hexa táp.
Ez így kb 95 körül lehet (találomra adtam néhány dolgot össze :D de ha összekeresi az ember az olcsóbb boltokat ekörül lehet). Ja és ez újonnan, nem egy atomgép de bírnia kéne a mai játékokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Hmm, köszi. Ez nem is vészes!
2012. ápr. 16. 22:23
3/4 anonim válasza:
Igen csak ott a ház(10k) vinyó (20k) ODD(5k) és most igen olcsóbb szóval beledobnék még 4gb ramot..ja és egy normális CPU hűtő(9k) esetleg még 1-2 venti a házba (5k) na kb ennyi:D
4/4 anonim válasza:
Szerintem ház 5-7k, winyó(1 tb sata 3) 17k, ha meg nem akar tuningolni nem kell bele venti. Am szerintem kb 120-130k egy ilyen gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!