Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok kezdeni egy szerverrel?

Mit tudok kezdeni egy szerverrel?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy szerver vásárlásán, csak nem tudom, hogy mire használjam..

2012. máj. 8. 19:01
 1/7 ThisIsWazzap ***** válasza:
Hát hogy szervert futass rajta játékokhoz, voice szerverek, honlapok, webtárhely, fájlfeltöltésre stb.
2012. máj. 8. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
-.-
2012. máj. 8. 19:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak! A második kollégának: Kaptam egy nagyon jó ajánlatot "selejtezésből" (szinte nem voltak bekapcsolva, csak néha járatták őket, mert totál nem használták semmire), de nem tudom hogy mit kezdhetnék egy ilyennel, mert nem mindenki születik billentyűzettel és egérrel a kezében.. Ha nem tudsz normális választ adni, akkor kímélj meg légyszíves..
2012. máj. 8. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
ő sztem csak arra írta ezt hogy, előbb vennél valamit, majd csak utánna gondolkodsz h mire is lenne jó...
2012. máj. 8. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Pedig teljesen igaza van a másodiknak, ha nem értesz hozzá, akkor akármilyen áron is van, nem tudsz vele mit kezdeni.

Mintha én megkérdezném, hogy mit kezdhetnék egy vakológéppel, nem értek hozzá kicsit sem, szóval ha ingyen jutnék hozzá akkor se lenne semmi haszna.

2012. máj. 8. 19:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Egy belső hálózat ilyen egyszerű lenne? Egy iskolában egy belső fájlszervert láttam, amik a következőkből épült fel: 2 számítógép, amiket tilos volt kikapcsolni(gondolom ezek a "szerverek", vagy inkább NAS-ok),2 darab hálózati switch,2x 1-15db számítógép(ezek a felhasználók, gondolom)
2012. máj. 8. 19:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Valami informatikai ismeretem van, de nem igazán vagyok kreatív, a másodiktól elnézést, kicsit túlreagáltam.:S Arra gondoltam, hogy valami családi kép és videóalbum lenne, ahol a család, ismerősök, megnézhetnék azt a több tízezer képet, ilyesmit, ami 20 gépen és egy csomó FB, meg ilyesmi profilon van szétszórva. De ez nem a legjobb ötlet.. Még arra gondoltam, hogy egy ismerősöm pár saját fejlesztésű játéka és alkalmazása lenne rajta elérhető, de arról fogalmam sincs, hogy elég lenne vajon csak az IP, vagy külön weboldal kell, meg ilyesmi? Esetleg még ötletek? Játékszervernek nem akarom használni, mert nincs mihez:)
2012. máj. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!