Feitner Viktor kérdése:
32 Gb-os üres pendrive-ra szeretnék 14 Gb-os Full HD filmet rakni, de kiírja a gép, hogy megtelt! Hallottam valami korlátról, hogy nem lehet bármekkora fájlt rátenni! Ezzel lehet valami kezdeni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 12:47
1/19 anonim válasza:
Biztosan FAT32-re van formázva a pendrive. Formázd le NTFS-re és akkor rá tudod rakni.
2/19 anonim válasza:
NTFS-est meg nem ismernek fel az olcsóbb DVD-k (próbáltam)
3/19 anonim válasza:
Nem kell formázni NTFS-re, elég ha átkonvertálod nyitsz egy parancssort és kiadod a következő parancsot:
CONVERT kötet /FS:NTFS
Ahol a "kötet" helyére a pendrive meghajtó betűjelét kell írni (kettősponttal lezárva).
4/19 anonim válasza:
Asszem 2GB-os méretkorlát van FAT32-nél
5/19 anonim válasza:
Olcsóbb DVD-k Full HD filmet se fognak lejátszani.
6/19 A kérdező kommentje:
106 cm Full HD tv USB portjába dugnám a pendrive-ot, az lejátsza a Full HD sample-t! Olvastam olyat is, hogyha más módon formázom a pendrive-ot akkor előbb utóbb lecsökken a kapacitása, ez igaz?
2012. ápr. 11. 13:38
7/19 anonim válasza:
Az hülyeség hogy csökken a kapacitása.
8/19 A kérdező kommentje:
Most nézem, FAT32-n kívül nem engedi más módon formázni! Windows XP-m van!
2012. ápr. 11. 13:46
10/19 anonim válasza:
win 7 sem engedi másra formázni és az én 42"-os lg-m csak a fat32-es pendrive ot ismeri fel...
én is küzdöttem ezzell a problámával és arra jutottam hogy vettem egy hdmi kábelt és összekötötttem a tv-t a géppel így kilőttem a pendrive-ot...
sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!