Mi a véleményetek erről a videó kártyáról?
Gigabyte GTX560 TI 1GB U. i: 550w-os táp vajon elég hozzá? Szerintetek cseréljem a procit is? 2,8GHZ-es 4magos AMD Athlon.
Nemértem mi a bajod a VGA-val. Tökre passzolna a confighoz + chieftec 500W TÁP
Én nem szeretem az AMD-t szerintem egy hulladék és (lesz***m ki mint mond róla) Én ink i5-t vennék sokkal jobb hidd el.
"Én nem szeretem az AMD-t szerintem egy hulladék"
Az oké, hogy leszarod, hogy ki mit mond róla, de attól még nem hulladék. Az más, hogy te nem vagy tisztába a dolgokkal, de akkor csendben legyél hülye ha kérhetem(most lehet mondani, hogy köcsög vagyok, de a rossz híremre is gondolni kell).
"550w-os táp vajon elég hozzá?"
Milyen pontosan a táp?
A CPU meg Athlon vagy Athlon II?
Az egy dolog hogy a GIGABYTE(tm) nem a legjobb vga-kat gyártja de egy GTX560 TI az nemhinném hogy a hulladék kategóriába tartozna. Ugyan ilyen vga-m van és minden játékot programot fullon visz. Nagyon aktív hűtés van rajta.
És egy ilyen két cellás 560 telesen megéri az árát is szerintem.
'Hart'
Megértem hogy odavagy az AMD-hez. Én leírtam a véleményem róla. Mondtam is hogy nem nagyob izgat amit pl te mondasz rá. Volt 2AMD-m is sőt 3 és hát siránkoztam a teljesítményen. Lehet hogy az ő céljára egy ilyen ga megfelel de szerintem érzékelhető kölönbségek vannak egy AMD Bulldozer x8 FX-8150 és egy i7 2600k között. Az perxe megint más kérdés hogy nagy az árkölönbség de akkor már ink veszek már egy rendes procit.
ThisIsWazzap
Alapvetően meg se szóltalak volna, ha normális szavakat használsz az AMD-re.
"AMD-t szerintem egy hulladék" Nem, nem az, ha tetszik, ha nem.
"akkor már ink veszek már egy rendes procit." Miért az AMD nem gyárt rendes CPU-t?
"Volt 2AMD-m is sőt 3 és hát siránkoztam a teljesítményen"
Ööö. Ez így önmagában orbitális hülyeség, főleg úgy hogy az intelnek is van olyan CPUja amin csak sírni lehet.
" érzékelhető kölönbségek vannak egy AMD Bulldozer x8 FX-8150 és egy i7 2600k között"
Hol is? Rendszer szinten semmi. Játék szinten meg ha csak nem valami nagyon felső kategóriás a dVGA mellettük akkor VGA limit mindkettőnél. Melónál lehetnek érezhető különbségek, de így van ahol jobb az FX-8150. Az megint más, hogy nem éri meg az 8150 az árát, a 8120 jóval olcsóbb, csak kisebb órajelen, de mindegy, BE úgyis, ami meg az i7 2600K árának a fele.
"Megértem hogy odavagy az AMD-hez." Nem vagyok oda, jelenleg is intelem van, csak nem szeretem ha fikázzák az AMD-t, főleg nem jogtalanul.
Na mindegy nem akarok ennél tovább OFF-folni, ezekért is elnézést.
Amúgy kérdező megmondhatnád milyen az egész géped.
Nagy +1 Hartnak!
ThisIsWazzap egyre több helyen ír orbitális f@szságokat. (Bocs, de erre nincs jobb szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!