Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a videó kártyáról?

Figyelt kérdés

Gigabyte GTX560 TI 1GB U. i: 550w-os táp vajon elég hozzá? Szerintetek cseréljem a procit is? 2,8GHZ-es 4magos AMD Athlon.

[link]

2012. máj. 8. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne gigabyte márkájút vegyél. Amúgy milyen márkájú az a táp?
2012. máj. 8. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
chieftek tápból elég a 400Wos is, codegenből meg a végtelen wattos sem elég mert egy hulladék...
2012. máj. 8. 18:26
 3/11 ThisIsWazzap ***** válasza:
14%

Nemértem mi a bajod a VGA-val. Tökre passzolna a confighoz + chieftec 500W TÁP

Én nem szeretem az AMD-t szerintem egy hulladék és (lesz***m ki mint mond róla) Én ink i5-t vennék sokkal jobb hidd el.

2012. máj. 8. 18:37
 4/11 anonim ***** válasza:
a gigabyte VGA-kban tényleg szar :D
2012. máj. 8. 18:39
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

"Én nem szeretem az AMD-t szerintem egy hulladék"

Az oké, hogy leszarod, hogy ki mit mond róla, de attól még nem hulladék. Az más, hogy te nem vagy tisztába a dolgokkal, de akkor csendben legyél hülye ha kérhetem(most lehet mondani, hogy köcsög vagyok, de a rossz híremre is gondolni kell).

"550w-os táp vajon elég hozzá?"

Milyen pontosan a táp?

A CPU meg Athlon vagy Athlon II?

2012. máj. 8. 18:41
 6/11 ThisIsWazzap ***** válasza:
0%

Az egy dolog hogy a GIGABYTE(tm) nem a legjobb vga-kat gyártja de egy GTX560 TI az nemhinném hogy a hulladék kategóriába tartozna. Ugyan ilyen vga-m van és minden játékot programot fullon visz. Nagyon aktív hűtés van rajta.

És egy ilyen két cellás 560 telesen megéri az árát is szerintem.

'Hart'

Megértem hogy odavagy az AMD-hez. Én leírtam a véleményem róla. Mondtam is hogy nem nagyob izgat amit pl te mondasz rá. Volt 2AMD-m is sőt 3 és hát siránkoztam a teljesítményen. Lehet hogy az ő céljára egy ilyen ga megfelel de szerintem érzékelhető kölönbségek vannak egy AMD Bulldozer x8 FX-8150 és egy i7 2600k között. Az perxe megint más kérdés hogy nagy az árkölönbség de akkor már ink veszek már egy rendes procit.

2012. máj. 8. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ThisIsWazzap

Alapvetően meg se szóltalak volna, ha normális szavakat használsz az AMD-re.

"AMD-t szerintem egy hulladék" Nem, nem az, ha tetszik, ha nem.

"akkor már ink veszek már egy rendes procit." Miért az AMD nem gyárt rendes CPU-t?

"Volt 2AMD-m is sőt 3 és hát siránkoztam a teljesítményen"

Ööö. Ez így önmagában orbitális hülyeség, főleg úgy hogy az intelnek is van olyan CPUja amin csak sírni lehet.

" érzékelhető kölönbségek vannak egy AMD Bulldozer x8 FX-8150 és egy i7 2600k között"

Hol is? Rendszer szinten semmi. Játék szinten meg ha csak nem valami nagyon felső kategóriás a dVGA mellettük akkor VGA limit mindkettőnél. Melónál lehetnek érezhető különbségek, de így van ahol jobb az FX-8150. Az megint más, hogy nem éri meg az 8150 az árát, a 8120 jóval olcsóbb, csak kisebb órajelen, de mindegy, BE úgyis, ami meg az i7 2600K árának a fele.

"Megértem hogy odavagy az AMD-hez." Nem vagyok oda, jelenleg is intelem van, csak nem szeretem ha fikázzák az AMD-t, főleg nem jogtalanul.

Na mindegy nem akarok ennél tovább OFF-folni, ezekért is elnézést.

Amúgy kérdező megmondhatnád milyen az egész géped.

2012. máj. 8. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagy +1 Hartnak!

ThisIsWazzap egyre több helyen ír orbitális f@szságokat. (Bocs, de erre nincs jobb szó)

2012. máj. 8. 19:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Hali! Amd Athlon(tm) II x4 630 proci 2,8Ghz Szóval ez elég lesz hozzá?
2012. máj. 9. 18:10
 10/11 anonim ***** válasza:
De a tápegységed milyen márkájú?
2012. máj. 9. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!