Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » El lehet így osztani az...

El lehet így osztani az internetet?

Figyelt kérdés
Van 2 gépem egy lakásban. Az egyik router segítségével wifit tud szolgáltatni. Van egy másik jól működő routerem is. Arra lennék kíváncsi, hogy ha azt hozzákötöm a másik géphez, tudná-e a wifi jelét fogni.
2012. máj. 8. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
A router, mint eszköz, egy bövő kábelről fogadja a jelet, amit aztán LAN/Wi-Fi útján oszt szét. A router adó és nem vevő. Nagyságrendileg 2-3 ezer ft-ért viszont vásárolhatsz egy Wi-Fi stick-et és megoldódott a problémád.
2012. máj. 8. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, de ha leírnád, hogy milyenek is az a routerek, előbbre lennénk. Csak USB stick, vagy "soklyukas asztali" vagy mittudjamén? (típust írj)

G.

2012. máj. 8. 09:41
 3/7 A kérdező kommentje:

az egyik D-Link, DI-524 G

a másik TP-Link, TL WR340G tipusú router.

2012. máj. 8. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Opció: bedugod a netet a TP-linkes routerbe, onnan meg 2 kábelt a két gépbe.

2. Opció: Bedugod a netet D-Linkes routerbe, onnan egy kábel az egyik gépbe

2012. máj. 8. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Opció: bedugod a netet a TP-linkes routerbe, onnan meg 2 kábelt a két gépbe.

2. Opció: Bedugod a netet D-Linkes routerbe, onnan egy kábel az egyik gépbe, meg vezeték nélküli kapcsolat a másik routerhez, amiből kábel a másik gépbe. Elvileg a TP-Linkes tudja a Bridge módot.

Bővebb infóval neked a Google fog szolgálni. Ha valami nem tiszta, írj (IDE)!

G.

2012. máj. 8. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:

valami ilyesmit képzelj el :

[link]

2012. máj. 8. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:

értem, köszi a választ.

én is így gondoltam, ahogy a 2. pontban írtad, de nem voltam benne biztos, hogy működni is fog.

2012. máj. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!