Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd Athlon II x2 250 processzo...

Amd Athlon II x2 250 processzornál az 1,424 (v 1,425) V feszültség magas?

Figyelt kérdés

Eddig mindig csak az órajelet húztam és most utána néztem egy kicsit, h másoknak mekkora a feszültsége, mert már a feszültséget is akarom húzni. Másnak 1,360 úgy, hogy a feszültséget is húzta, ami meglepő mert TUDOMÁSOM szerint nem húztam még a feszültséget és nekem alapból 1,425 V.

Ez normális?

2012. máj. 7. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is annyi az alapfeszültség (Phenom II X4 955 BE) de én nem tuningolok, így alulfeszeltem a procit 1.250V -ra, ami sokkal jobb hőmérsékleteket eredményezett. Azt mondták nekem talán pont itt a GYIK-en, hogy 1.425V -fölé nem szabad menni, ha ezen a feszen nem bír nagyobb órajelet a proci, ne eröltesd. Csak hamarabb kinyiffan szegény processzor.
2012. máj. 7. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Akkor jó, megnyugodtam. Nem tudom elrontani a procim, mert amivel húzom 1,425-től nem engedi feljebb. xD

2012. máj. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!