Egy Gigabyte GTX 570 OC 1,2GB-os 320 bites elég a mai játékokhoz FULL HD-ben, MAX beállításokkal?
értem szóval : Radeon nagyon nem szimpatikus. mert inkább AMD mivel már az övé, ha intel akkor csak is nvidia...
2:a physx-et még nem de majd lehet h fogják támogatni ,am sokkal szebb, élethűbb üvegtörés, robbanás...
3:a kepler fejlesztés nem lesz tó
értem szóval : Radeon nagyon nem szimpatikus. mert inkább AMD mivel már az övé, ha intel akkor csak is nvidia...
2:a physx-et még nem de majd lehet h fogják támogatni ,am sokkal szebb, élethűbb üvegtörés, robbanás...
3:a kepler fejlesztés nem lesz túl drága? szerintem istentelen drága lesz! de ha ilyen árba lesz és megjelenik 1-2 héten belül lehet azt veszek. :)
"a physx-et még nem de majd lehet h fogják támogatni ,am sokkal szebb, élethűbb üvegtörés, robbanás... "
Lehet hogy fogják... és ha nem? :) Egyre több AMD Gaming Evolved játék jelenik meg, és ezeknél jobban jársz a AMD kártyával.
"a kepler fejlesztés nem lesz túl drága? szerintem istentelen drága lesz! "
A GTX680 olcsóbb tudott lenni a HD7970-nél, szerintem nem lesz drága nagyon. Megéri várni a kisebb 600-as GeForce-okra ha NV kell.
Alex utólagos elnézést kérek :)
" physx-et még nem de majd lehet h fogják támogatni ,am sokkal szebb, élethűbb üvegtörés, robbanás..."
Ez a komplett baromság honnan jött?
A PhysX A nem létező fénykorán rég túl van, a legtöbb hír már arról szól, hogy kukázzák az egészet, de legalábbis több ponton támadják.
A kepler nem lesz túl drága, több kategóriába is érkezik, megfelelő árazással.
"csak egyszerűen jobban tetszik a zöldek munkái ."
Miben is?
Szóval ha nV kell áldásom rá, de tényleg várj egy kepleres dVGA-ra, jobban jársz. A GTX 680 is jó lett, ha jól skálázható az architektúra akkor minden oké.
"láttam videót nvidia vs ati. a lényeg h sokkal szebb volt minden efekt physx -el"
Láttam már bően én is PhysX-et használó játékokat, (egy kedves ismerősömnek hála kaptam kézhez kb 1 hétre egy GTX 470-et), ás nem sok minden van. Az meg amit egy-két gyere fel tesz a youtubra nem épp perdöntő, az meg ritka, hogy egy nagy tesztoldal publikáljon ilyeneket.
Amúgy mint mondtam nincs kifogásom az nV ellen, de akkor tényleg várj egy picit az új VGA-kra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!