Egy Gigabyte GTX 570 OC 1,2GB-os 320 bites elég a mai játékokhoz FULL HD-ben, MAX beállításokkal?
egy határozott...
...IGEN!!!
(X-Faktor feeling)
"inteles vagyok nem tud senki meggyőzni "
Ezért nem veszel Radeont?
Am a 7850 újabb, sokkal kevesebbet fogyaszt, több mindent támogat, több a Vram, ami FullHD-ra is jobb lesz a jövőben.
De ha NV kell, ne vegyél Fermit, várd meg a GTX670/660-at.
OMG-.-
"inkább nvidia mint amd szóval IGEN!!!!!!"
Kedves nem túl értelmes kolléga(ha egyáltalán mondhatom ezt) ki is fejtenéd mi a gond az AMD-vel? Nyugi nem lesz igazad, de kíváncsi vagyok. -.-
"Radeonról szó sem llehet inteles vagyok nem tud senki meggyőzni :)"
Az intel CPU SOHA az életbe nem zárta ki eddig az AMD VGA-kat.
"egy radeon nem támogat pl : physx -et!"
És annak a szarnak mi is a haszna? Megsúgom semmi. Alig van játék ami támogatja, ami meg igen ott sincs akkora változás, hogy az fps-est zabáltasd8az más kérdés, hogy egy GTX570-nél ez nem gond).
"és miért ne vegyek fermi-t?"
Ha most első szériásról lenne szó, de jó lenne. Amúgy azért ne mivel itt a kepler, majdnem minden téren jobb.
Amúgy +1 a HD 7850-nek.
"egy radeon nem támogat pl : physx -et!"
Mivel ez az NVIDIA technológiája, nem is várható, hogy egy Radeon támogassa. Am miért fontos mindenkinek annyira a Physx? -.-"
"a fogyasztás nem érdekel a lényeg h a játék menyjen és hogy beférjen a házba."
"és miért ne vegyek fermi-t?"
Mert már itt a Kepler, ami újabb, DX11.1, kevesebb fogyasztás (vagyis kisebb hűtés is elég rá, így befér a házba és halkabb is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!