És alá is támasztanád, hogy miért rosz?
Köszi
ez az oldal nem ad teljesen pontos adatokat, de ilyen nagy különbségeknél azért már lehet hinni neki. (sőt igazából a tényleges különbség jóval nagyobb, mint amit ezekből az adatokból lehet tudni)
a GTX 560 Ti az én kártyám, a GT240 meg az, amit linkeltél.
na de hogy teljes legyen a magyarázat, itt a 8800GT is:
mégegyszer mondom, nem ad pontos adatokat az oldal, de kénytelen voltam ezt linkelni, mert akkora különbség van az én kártyám és ezek között, hogy hülyék lennének tesztet készíteni róluk
67%....gratulálok. Hülyeséget minek kell leírni?
Összehasonlítottál két használt, 6-7 ezer forintos kártyát egy 55-60 ezer forintos kártyával.
"akkora különbség van az én kártyám és ezek között, hogy hülyék lennének tesztet készíteni róluk"
Google első találat egy elég részletes teszt:
Másik kariról is van szó:
Kérdező, írdmeg milyen géped van most, amik érdekelnek:
-alaplap típusa, van e rajta pci-e csati.
-processzor típusa
-tápod típusa és hány wattos.
Amúgy sztem az a 8800GT nem lenne rossz ennyiért, de ha 10-12k körülig tudsz gyűjteni akkor egy HD4850 ütősebb lenne, és újabb.
@utsó
ja, még jó, hogy összehasonlító tesztről írtam, ami egy jónak mondható kártyához képest nézi meg a teljesítményét
Alaplapom: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309)
Procim: AMD Athlon 7450 dual 2.4
Tápomat sajnos nemtudom, de 350w, ezt is ujjítani szeretném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!