Milyen videókártyát olcsón?
Az a helyzet hogy sok év szenvedés után tegnap a jó öreg Radeon X1800XT videókártyám egy lefagysá keretében eltávozott a működő hardverek sorából. Mindig is tudtuk hogy a hűtése problémás, mondhati selejtes széria volt, utóbbi időben hetente pormentesítettük és startup után első dolog volt feltekerni 100%-ra a ventillátorát. Jelenleg tesóm 8600GTS-e van a gépben, de ez sokáig nem maradhat, ő hétvégén jön vissza és addig vissza kell szerelni az ő gépébe.
A gépem egy (valaha) erős S939-es rendszer X2 4200+-as procival, ezt kb. 4600-ig fel tudom húzni, az ő hűtése stabil. 2 giga RAM-om van, de ezt olcsón tudnám bővíteni 4-ig, ha az dob a rendszeren, nem ártana ha már új videókártyát szerzek be akkor kicsit a teljesítményt is növelni tudnám, bár csodát nem várok a rendszertől.
Tehát szükségem lenne egy olcsó (max. 20-25 ezer HUF), de jó videókártyára, én elsősorban használtban gondolkodom. ATI-t preferálom, az sem ártana ha újjabb DirectX szabványokat (11?) ismeri, de azért nem akarom max. felbontásban tolni a legújjabb FPS-eket. Esetleg konkrét hirdetéseket is szívesen vennék vateráról vagy máshonnét, de megbízhatatlan embertől nem vásárolok.
igazuk van az előttem szólóknak de esetleg ha annyi pénzed nincs akkor egy HD 4850 se rossz :)
persze full graffon Battlefield 3-at ne várj tőle :D
Hd 6850 párti 20-25 ezer HUF?csak egy tízes a difi.
A kérdezőnk "(max. 20-25 ezer HUF)" keresett videókarit és ennyiért ez a legjobb.Mai minden játékon tesztelve müxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!