Hogy kell webkamerával felvételt készíteni? (videó)
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 10:56
1/11 djhell válasza:
a kamerával kellett kapj cd-t amennyiben asztali géphez vetted külön és azon kell lennie egy programnak amit ha feltelepítesz, akkor látod a képet, ott lefotózhatod és videózhatod is a dolgokat
ha laptopot használsz és nincs cd/dvd a géppel ,akkor a gyártó weboldaláról letöltheted :) ha nem megy ird le a pontos modellt és tipust és megkeresem neked a megfelelő programot :)
2/11 A kérdező kommentje:
szia! ezt a webkamerát karácsonyra kaptam egy axe-os csomagban volt benne
2012. máj. 8. 15:58
3/11 djhell válasza:
és nem kaptál cd-t vele?
irj 1 pontos tipust és modellt (valahol irni kell rajta vagy papíron) és megpróbálok keresni valamit ami passzol hozzá :)
4/11 A kérdező kommentje:
nem kaptam semmit hozzá,csak benne volt a dobozba. semmi leírást nem találtam hozzá :( a bépen se ír semmit
2012. máj. 10. 13:11
5/11 A kérdező kommentje:
gépen*
2012. máj. 10. 17:17
6/11 djhell válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
az 1. letöltés nagyon jó köszönöm szépen a segítséged :)
2012. máj. 11. 07:18
8/11 djhell válasza:
Ha sikesült megoldani, akkor kérlek nyomj 1 zöld kezet :D
9/11 A kérdező kommentje:
már nyomta mindeggyikre :D
2012. máj. 12. 12:28
10/11 A kérdező kommentje:
nyomtam*
2012. máj. 12. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!