Szeretnék venni egy netbookot, kizárólag netezésre (msn, skype, böngésző. Stb. ) és filmnézésre, csak nem tudom, hogy pontosan mit is kell ezeknél néznem?
Hosszú akkumulátor használati idő azért előnyös lenne, de szeretném, ha valamelyikőtök (tapasztaltabb) segítene ezen a téren.
Ennél pl. mi az, hogy nincs merevlemez sebesség?
Hallottam ezekröl a gyors indulású gépekről, csak nem tudom pontosan, hogy hogyan, és mért van ez így. 8GB kapacitás nem kevés kicsit?:)
Hát, egy HD film már nem meg fel rá, sőt az oprendszer mellé nem sok cucc fér fel. (Bár gondolom a MeeGo nem foglal olyan sok helyet.)
Én inkább egy RENDES notebookot és nem ilyen mini eeepc-t vennék a helyedben. (Bár egy 100-ast rá kéne szánni azért.)
100 alatt kéne hogy legyen az ár. Remélem ezeknél már nem számít X-trának, hogy legyen benne wifi...
Milyen dolgokat kell ezeken fiygelembe venni? Vagy ha mutatnátok pár terméket, az talán segítene.
ha tényleg netbook kell, és van egy másik gépet is, akkor eztkéne venni: [link]
az amd prociainak a videóteljesítménye jobb, akár hd-ben is td filmet játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!