KisBrandy kérdése:
Miért indul újra a gépem magától, illetve miért omlik össze a böngészőm?
Figyelt kérdés
Néha magától gondol egyet a gépem,és újra indul minden előzmény nélkül,3 fajta böngészőt próbáltam ki,mind a 3 összeomlik rendszeresen,a letöltött fájlokra CRC hibát jelez.Telepíteni se nagyon akar engedni.RAM vagy alaplap hiba?HDD-t már cseréltem,de akkor sem oldódott meg a gondom.2012. ápr. 25. 07:32
1/4 DannyZuko válasza:
igazándiból lehetne mindegyik, de én azt mondanám, hogy oprendszer a ludas. Az ujraindulás ram-ra utalhat, de valóban lehet alaplap és táp is! Annyi, hogy ezek nem produkálnák a böngészők összeomlását, sem crc hibát.
2/4 anonim válasza:
Adathiba crc akkor szokott jelentkezni amikor valamit nem tud olvasni a rendszer. Elsőre próbálj meg egy adatkábel cserét. A böngésző öszeomlása is ez miatt van mert a program nem tud elérni bizonyos adatokat és hibával leáll. Ugyan ez van a win esetében is tiltsd le az automatikus ujraindítást szerintem kékhalálokat kapsz azért indul ujra. De lehet ram és alaplap hiba is. Továbbá ha nincs kékhalál akkor az ujraindulást a táp is okozhatja. Plusz a bios elemet sem árt megnézni mert ha lemerül okozhat furcsa jelenségeket.
3/4 A kérdező kommentje:
Táp és adatkábel cserén már túl vagyok. Kékhalált nem kapok,csak újra indul magától.
2012. ápr. 25. 19:15
4/4 anonim válasza:
Akkor táp vagy alaplap lessz a ludas szerencsés esetben a ram.
(Előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!