Valahogy tönkre lehet tenni a memóriát?
Ne nézzetek hülyének. Arról van szó, hogy a gépem leégett már egy ideje, és pont rajta volt egy olyan dolog, amiről anyáék nem tudnak (elkezdtem írni, és több vers van rajta, ráadásul pont az asztalon), és nem szeretném, hogy kiderülne. A gépem már nagyon régi (kb. 15 éves, ha nem több), meg aztán úgy sem lesz megjavítva, mert ők mondták (nem mintha kértem volna a javítását), de mégiscsak jobb lenne, ha azt a memóriát sem tudnák kiszedni, mert nem szeretném, ha megtudnák ezt a dolgot.
Azt nem akarom, hogy egy másik gépbe belerakom a memóriát, letörlöm róla az írást, és vissza rakom, mert egyébként sincs még egy gép, amin ez elvégezhető lenne. A barátaim se tudják, hogy írok, innentől kezdve az is kizárt, hogy az ő gépükbe tegyem bele, és egyébként sem tudjuk hogy hogy kell szétszedni.
Az, hogy megmondjam, hogy írok, az is kizárt.
Szóval arra gondoltam, hogy valahogy el lehetne rontani a memóriát. Nem arra gondolok, hogy szétfűrészelem, vagy elégetem! Valahogy tönkretenni úgy, hogy az kívülről ne látszódjon, de használhatatlan legyen.
Értelmes válaszokat kérek és bocsi a hosszú szövegelésért, csak megakartam előzni az olyan tanácsokat, amik nem igazán a kérdésemre válaszolnak!
A mágneses megoldáshoz is le kell szedni az oldalát mert a gép oldalához hiába teszi.
Akkor már a legbiztosabb ha a merevlemez alján lévő áramköröket megszakítod , mondjuk egy késsel megkaparod.
Wow. Nem gondoltam volna, hogy ennyi trükkel tönkre lehet tenni.
Köszönöm szépen a válaszokat! Azért még jöhetnek.
Mágnesböl valami nagy kell ,mondjuk egy fél kilós neodímium mágnes
A mikró nem ajánlott
Ha értesz hozzá és nem akarsz SEMMI LÁTHATÓ kárt akkor :
-a kelleténél nagyobb feszt adsz neki , vagy "véletlenül" fordítva erőszakolod rá a tápcsatlakozót
-mivel eléggé érzékeny elektronikárol beszélünk egy piezo öngyujtónak a "szikrázó" részével random helyeken megsokkolva is valószínüleg a tulvilágra lehet küldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!