Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valahogy tönkre lehet tenni a...

Valahogy tönkre lehet tenni a memóriát?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének. Arról van szó, hogy a gépem leégett már egy ideje, és pont rajta volt egy olyan dolog, amiről anyáék nem tudnak (elkezdtem írni, és több vers van rajta, ráadásul pont az asztalon), és nem szeretném, hogy kiderülne. A gépem már nagyon régi (kb. 15 éves, ha nem több), meg aztán úgy sem lesz megjavítva, mert ők mondták (nem mintha kértem volna a javítását), de mégiscsak jobb lenne, ha azt a memóriát sem tudnák kiszedni, mert nem szeretném, ha megtudnák ezt a dolgot.

Azt nem akarom, hogy egy másik gépbe belerakom a memóriát, letörlöm róla az írást, és vissza rakom, mert egyébként sincs még egy gép, amin ez elvégezhető lenne. A barátaim se tudják, hogy írok, innentől kezdve az is kizárt, hogy az ő gépükbe tegyem bele, és egyébként sem tudjuk hogy hogy kell szétszedni.

Az, hogy megmondjam, hogy írok, az is kizárt.

Szóval arra gondoltam, hogy valahogy el lehetne rontani a memóriát. Nem arra gondolok, hogy szétfűrészelem, vagy elégetem! Valahogy tönkretenni úgy, hogy az kívülről ne látszódjon, de használhatatlan legyen.

Értelmes válaszokat kérek és bocsi a hosszú szövegelésért, csak megakartam előzni az olyan tanácsokat, amik nem igazán a kérdésemre válaszolnak!

2012. máj. 3. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ha egy erős mágnest ráteszel az kb tuti hogy gajra vágja.
2012. máj. 3. 15:14
 2/10 Panda Péter ***** válasza:
100%
egy memóriamodul nem tudja áramtalanítás után tárolni a tartalmát, ezért gondolom a merevlemezre gondolsz. azt egy erős mágnessel ki lehet csinálni, de hangsúly az erősön van, tehát ne hűtőmágnessel próbálkozz..
2012. máj. 3. 15:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor milyen mágnes? Tipp?
2012. máj. 3. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:

A mágneses megoldáshoz is le kell szedni az oldalát mert a gép oldalához hiába teszi.

Akkor már a legbiztosabb ha a merevlemez alján lévő áramköröket megszakítod , mondjuk egy késsel megkaparod.

2012. máj. 3. 16:30
 5/10 Gyufikaaa ***** válasza:
Elég ha a winchester hátuljál letöröd valamivel a tűket,onnantól már semmi sem fogja felismerni a winchester-t,akármire dugod :)
2012. máj. 3. 16:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Wow. Nem gondoltam volna, hogy ennyi trükkel tönkre lehet tenni.

Köszönöm szépen a válaszokat! Azért még jöhetnek.

2012. máj. 3. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Jól mondja Gyufikaaa is.

így néz ki egy merevlemez:)))

[link]

valószínűleg a CD meghajtód alatt van.

2012. máj. 3. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Mikrózd meg.
2012. máj. 3. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mágnesböl valami nagy kell ,mondjuk egy fél kilós neodímium mágnes

A mikró nem ajánlott

Ha értesz hozzá és nem akarsz SEMMI LÁTHATÓ kárt akkor :

-a kelleténél nagyobb feszt adsz neki , vagy "véletlenül" fordítva erőszakolod rá a tápcsatlakozót

-mivel eléggé érzékeny elektronikárol beszélünk egy piezo öngyujtónak a "szikrázó" részével random helyeken megsokkolva is valószínüleg a tulvilágra lehet küldeni

2012. máj. 3. 18:15
 10/10 anonim válasza:
"egy memóriamodul nem tudja áramtalanítás után tárolni a tartalmát" hát ez azért nem teljesen így van!
2012. máj. 3. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!