Van egy laptopom, nem mai darab de eddig korrektül működött most pedig néha színes csíkok jelennek meg a képernyőn de csak sávokban, nem az egész képernyőn. Mitől lehet? Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
azt vettem észre hogy főleg akkor történik amikor a videokártya jobban igénybe van véve, pl videónézés vagy valamilyen játék.2012. máj. 2. 21:01
1/3 anonim válasza:
Kezd meghalni a videokártya chip. Laptopoknál többnyire ezek integrált cuccok így nem javíthatóak igazán vagy horror áron de azért már újabb gépet veszel. Vagy az LCD képernyő kezd gatyára menni, én egyszer lomtalanításon találtam egy elég jó laptopot képernyője nekem is így viselkedett de mindig, bontásból szereztem hozzá másikat kicseréltem és kész gyakorlatilag van egy ingyen laptopom ami netezésre meg filmezésre kiváló.
2/3 A kérdező kommentje:
értem. külön használom hozzá az egeret a klaviatúrát és a monitort szóval valószínűbb a vidkártya lehalása :(
2012. máj. 2. 21:13
3/3 Batti válasza:
A vga-t is tudod javíttatni. keress rá és találsz normális szervizeket. Az enyémet 35ért csinálták meg és 7hónapja fullosan működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!