A hardvereknél miért van ilyen rossz százalék aránya a válaszolóknak?
Egy kissé rosszul írtam, ez az egész vonatkozik az egész kategóriára, nem csak a hardver részre.
Amit írtok én elhiszem, csak azt nem értem, hogy máshol miért nincs ekkora "gáz" ilyen téren?
Jó kérdés, ezt már én is láttam, e ha kimész egyébkérdések/GYIK részbe láthatsz ilyen terű kérdést.
Amúgy meg azért, mivel hozzá nemértő idióta itt mindenki, CSAK azért mert rossz az arányunk...
Azért mert sokan nem képesek megemészteni, hogy a zöld és piros kéz a VÁLASZ HASZNOSSÁGÁT és nem a vele való egyetértést jelenti...
Van, hogy a válasz baromi hasznos és helyes, de ha nem értenek vele egyet sokan, mégis igen kevés %-ra lemegy.
Ez van, az emberek hülyék. (Ééés ezért a mondatomért én is le leszek pontozva, pedig a kérdésre válaszoltam és ide tartozik amit írtam.)
Ez is igaz...
De mondjuk én sokszor már inkább nem is válaszolok 1-1 kérdésnél, a fenének kell a vita... (Ha látom, hogy valaki a saját marhaságait mondja csak, inkább már nem vitázom vele...)
Ez van, meg kell szokni ezt.
"ilyen 50% körüliek kezdenek hőbörögni, kettő volt is"
Ööö...kissé sértő, ma se alszok nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!