Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépkonfiguráció?

Gépkonfiguráció?

Figyelt kérdés

A közeljövőben szeretnék venni egy új számítógépet, amin szeretnék FullHD felbontáson, maximum grafikán játszani az új játékokkal, illetve kezdő szinten használni az Autodesk 3D Studio Max-ot.

Mindenképp Intel+nVidia, mert szeretném a 3DVision-t használni.

Alaplap, processzor, memória, videókártya, optikai meghajtó, merevlemez, ssd, tápegység, ház, monitor, processzorhűtő, házhűtő(k) kellenek!

A teljes keret a gépre 450000 Ft.

2012. máj. 2. 15:47
1 2 3
 11/23 BeerHunter ***** válasza:

Hát valamivel :D Egy százassal.

160-ért procit venni sztem felesleges. 3570k bőven elég. Ahogy egyébként a 2500K is.

2012. máj. 2. 16:48
 12/23 anonim ***** válasza:
2012. máj. 2. 16:54
 13/23 BeerHunter ***** válasza:
Csak ebbe még se proci, se ház hűtés. Egyébként egyértelműen egy felé mozgunk :D
2012. máj. 2. 16:56
 14/23 anonim ***** válasza:

neharagudj,Alex,de meg szeretnem kerdezni,hogy azon kivul,hogy a tiedben ket terras hdd van,azon kivul miben jobb az a konfig,mint az enyem?(2.link)

Nem kotekedni szeretnek,hanem tanulni.

2012. máj. 2. 17:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Alex1111: Köszi, ez nagyon tetszik! A Silencio háznak jó szellőzése van? Zotac megbízható márka?
2012. máj. 2. 17:41
 16/23 A kérdező kommentje:
2012. máj. 2. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:

"neharagudj,Alex,de meg szeretnem kerdezni,hogy azon kivul,hogy a tiedben ket terras hdd van,azon kivul miben jobb az a konfig,mint az enyem?(2.link)"

Gondlom nem haragszol meg Alex, ha erre én válaszolok.

Esztétikailag, és egy keveset árban is. Az i7 3770K alig marad el a fent említett LGA2011-es brutál drága CPU-tól, és jóval olcsóbb, és fogyasztása sokkal jobb. Előnye még a HD4000-es IGP, bár ez gondlom a kérdezőt hidegen hagyja.

No meg a táp. Egy ilyen konfig megérdemel egy jó tápot, én személy szerint alá dobnék egy CM Pro M600-at, vagy épp egy Corasair TX550M-et.

A nagyobb merevlemez meg hab a tortán. Persze nyers teljesítményben elmarad, de még így is bőven pazarló.

Egyrészről minek i7? Egy jó i5-tel is kb ugyan ott lesz.

A GTX680 számomra ugyan olyan pazarló, de jelen pillanatba új generációs nV VGA alig van a piacon, így bele törődök.

"A Silencio háznak jó szellőzése van?"

Ez elsősorban arról híres hogy hangszigetelt, tehát ha nem ilyen faság, akkor Advanced 690 II ilyen áron, vagy egy olcsóbb CM ház, így is faraghatunk le az árból.

"Zotac megbízható márka?"

Eléggé.

Ja és az intel SSD-k nem éppen érik meg az árukat.

2012. máj. 2. 17:58
 18/23 BeerHunter ***** válasza:

Én akkor is azt mondom, hogy 3570K bőven elég alá. Most is, később is. (Mint már írtam pont úgy, ahogy a 2500K vs 2600K)

16 giga ram minek? Vegyél G.skill ramot. 8 gigát mondjuk. Az letépi a fejedet :D

Házaknak meg nézegess utána, 1001 félefajta van.

Egy kellemes 120-as ssd elég lesz, úgyis a rendszer alá megy gondolom.

Tápnak jó az a 700-as FSP. Ha esetleg később belepattintasz még egy gtx690-et :)

2012. máj. 2. 18:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Hart már írta amit én is akartam. :)

Am kérdező: ASUS helyett veheted a Zotacot, jó gyártó (AMD-nél Sapphire), és az ASUS is referencia kártya, ugyan azt kapod.

"Tápnak jó az a 700-as FSP. Ha esetleg később belepattintasz még egy gtx690-et :)"

Minek 700W?

Egy GTX680 is elég játszani (még sok is FullHD-ra), mire kell 3?

2012. máj. 2. 18:32
 20/23 BeerHunter ***** válasza:

Elírtam: még egy gtx680-at:)

Elején volt szó sli-ről, csak azért írtam.

2012. máj. 2. 19:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!