Ennél a gépnél és háznál mi a fejlesztési lehetőség és lehet bele venni ezt (A KÉPEK FONTOSAK)?
Figyelt kérdés
1.Egy vízhűtésen gondolkoztam mert még nem láttam boltban vagy ilyen de ebbe hogyn lehetne szerezni honnan és mennyiért?
2.Milyen processzort lehet erre az alaplapra rakni?
3.Most akkor Ez a gép milyen DDR-ben mert a vidimel lévő kis céduán ez van "ATI Radeon HD 4830 Seires 512MB DDR3 " a gépem meg ezt írja hogy HD 4800 Seires 1260MB
A memóriám meg DDR2
Most akkor ez hogy van?
A gépem adatai:
HDD:360GB Samsung SATA-II
Alaplap:GIGABYTE GA-M720-Us3
Proci:AMD Phenom(tm)II X2 545 Processor 3.00GHz
RAM:2GB 1066MHz DDR2 Geil Ultra
Videókártya:ATI Radeon HD 4800 Seires 1GB
HÁZ:Sharkoon Scorpio 1000
Meghajtó:NEC DVD+/-RW
Táp:M-Tech 600W
2012. máj. 2. 13:39
11/13 anonim válasza:
Szerintem csak a VGA melegszik túl játék közben. Legalábbis amit elmondtál róla,hogy csíkozódik a kép és lefagy,ez annak a jele. Hasonló konfigom volt korábban,4850-es karival. Soha nem ment feljebb 60c°-nál játék közben sem. Megpróbálhatod hogy újra pasztázod a cpu-val együtt. Vízhűtés szerintem erre a konfigra nem éri meg. Ki kell szürni hogy mi a ludas,proci vagy a videó kártya,és amelyik nagyon melegszik arra vegyél egy jobb hűtőt. Egyébként ha jól látom a linkelt képen húzva van a vga-d. Ez a túlmelegedés legfőbb okozója. Állítsd vissza alap értékekre és úgy próbáld ki.
12/13 A kérdező kommentje:
A VGA is nagyon melegszik és a Proci hűtő bordája egyenesen fórró alig lehet hozzáérni.Ha esetleg még vennék bele 3db 18cm ventit?
2012. máj. 5. 20:48
13/13 A kérdező kommentje:
Valami megoldás jó lenne mert nem tok vele zenén és filmeken kívül csinálni semmit PL:játék.Megoldás?
2012. máj. 10. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!