Ennél a gépnél és háznál mi a fejlesztési lehetőség és lehet bele venni ezt (A KÉPEK FONTOSAK)?
1.Egy vízhűtésen gondolkoztam mert még nem láttam boltban vagy ilyen de ebbe hogyn lehetne szerezni honnan és mennyiért?
2.Milyen processzort lehet erre az alaplapra rakni?
3.Most akkor Ez a gép milyen DDR-ben mert a vidimel lévő kis céduán ez van "ATI Radeon HD 4830 Seires 512MB DDR3 " a gépem meg ezt írja hogy HD 4800 Seires 1260MB
A memóriám meg DDR2
Most akkor ez hogy van?
A gépem adatai:
HDD:360GB Samsung SATA-II
Alaplap:GIGABYTE GA-M720-Us3
Proci:AMD Phenom(tm)II X2 545 Processor 3.00GHz
RAM:2GB 1066MHz DDR2 Geil Ultra
Videókártya:ATI Radeon HD 4800 Seires 1GB
HÁZ:Sharkoon Scorpio 1000
Meghajtó:NEC DVD+/-RW
Táp:M-Tech 600W
A videókártyában GDDR van, ami teljesen más mint a memóriában lévő DDR, szóval nem kell megegyeznie.
Alaplapba AM3 / AM2+ / AM2 foglalatú procik valók.
Tápot meg lecserélném egy jobb minőségűre, FSP, Corsair...
A videokártyák és a memóriák DDR-számozása között nincs összefüggés és nem is kell egymáshoz illeszkedniük.
Amilyet támogat az alaplap, olyat kell venni bele, a két eszköz két különböző dolog.
Ha megnézed a tulajdonságait, körvonalazódhat hogy mit tudsz venni, itt elég jól meg van oldva a listázás:
Ez a hűtési rendszer amit csinálsz, viszont nem túl hatékony, és jó hangos is lehet. Ahogy leveszed a gép oldalát, megszűnik az a légcsatorna, ami elvezetné a hőt, és pang a meleg a házban. Plusz ezt még szembe is fújod, had dolgozzon a többi ellenszélben.
Esetleg egy képernyőképet linkelj be a hardverek hőmérsékletéről. Aida64 szoftverrel meg tudod nézni...
Csak hogy lássuk mi melegszik annyira a gépedben.
Nem csodálkoznék azon, hogy melegszik. Az a nyanvat kis hűtő erre nem elég illetve a szoba ventilátor teljesen tönkre is vágta valószínű.
Meg a melegedést a hűtőpaszta kiszáradása is okozhatja de a ventilátor minden kép.
Ha jobb procit veszel (Foglalatokat előttem írták.) akkor vagy egy erős cooler master hűtőt vagy amit említettél a vízhűtést ajánlom.
Ja meg, hogy a szobaventilátort pakold el onnan nem a gép hűtésére való csak gajra vágja a proci hűtőt mivel az ellenkező irányba fújja a levegőt.
Illetve már ugyan írták de egy jobb táp sem ártana.
Ez alá sose megy ez az átlagos:
Akármilyen játék közben meg felmegy 70 fölé.Bekapcsolom a gépet és elindítottam a Crysis 2t és Kb:15perc alatt fölment 70 fölé és a képernyő elcsíkozódott meg pöttyöződött és aztán lefagyott és kikapcsolt a gépem.Hát baja nincs csak így semmire nem tudom használni azon kíül hogy Zene,Film,Böngészés Game NUKU.
Hatvanban a PC Bázis-ban mondták ma hogy kábé 40k-ért tudnak vízhűtést adni persze rendelésre.Onnan van a PC-m de én mondtam hogy mit tegyenek bele és 116.650Ft volt.
Vagy azt mondták hogy inkább szerezzünk be klímát de az ki*aszott drága főleg hogy nagyon sokat is eszik.
De olyan drága minden ami számítástechnika 5-ös lottót kéne nyerni hogy minden jó legyen.
Valami ötlet a hűtésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!