Be tettem egy másik nagyobb vinyót a gépbe és nem tölt be rajta a windows mi lehet a hiba?
A haverom telepítette fel a vinyót vannak rajta programok is meg XP is tehát minden én be teszem a gépembe azt a feltelepített vinyót és nem tölt be rajta a win mi lehet a hiba esetleg valami segítséget tudtok adni köszönöm előre is!
Ugy jelzi a gép mint ha nem lenne benne vinyó nem tölt be semmi esetleg a Biosban kellene vmit állítani?
Tényleg köszönöm ha tud valaki valami hasznos infót!
Hmm értem köszi!
És a jumperelést azt hogy lehet végre hajtani?
Mert ezen a gépen be sem bootol meg semmi! :(
Tehát akkor innen kellene telepíteni?
Azt amit a haverom feltelepített programokkal nem is fogom tudni elő hozzni?
tehát a WIN 7 et ha felteszik az jó a másik gépbe?
az hogy satás azt nem tudom sajnos, de ugyan ugy nézz ki és a csatlakozása is olyan ami az én gépembe van! Ennyire így nem értek hozzá ne haragudjatok :)
De lehet hogy IDE mert a BIOSBAN is ugy van de nem tudom ez sokat így nem jelent! :)
A gépemen nem tudom telepíteni sajnos tehát ha 7 est tennék fel az lehet hogy müködne? Egyik gépen feltelepíteném? És ezen futna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!