Egy ideje lefagy a gépem, mitől lehet? (többi lent)
Gyenge táp, túlmelegedés mert friss pasztázást nem írtál ajánlott a kazán prociknál fél de max. 1 évente újra kenni, hibás VGA vagy meghibásodott ram is okzhatja (memtest)!
Nekem sem jelezte ki semmi progi a hibás IDE foglalatot a gépen csak a HD sentinel tett javaslatot a kábel cserére a vinyóm örökké PIO módba állt (baromi lassú) a sok adatforgalmi hiba és kései válaszadások miatt, kábelt cseréltem meg új vezérlő drivert raktam de 1 nap múlva megint kezdte majd a másodlagos foglalatba dugtam a cuccost azóta meg minden OK! Utoljára új HDD-t (0 napost) raktam az elsődlegesbe szintén másik kábellal akkor pár percen belül kezdte újra a baromságait!
Amúgy a rendszernapló nem jelez semmit pirossal?
A RAM okat teszteltem, elvile jó, videókártyához nem tudom melyik hardvertesztelő a legjobb :( sata kábeles a gép. a kenést majd megpróbálom, a rendszernaplót nem tudom hogy mi :)
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!