Számítógép megjelenítése Tv képernyőn, csak nekem bonyolult?
Sziasztok, az alábbi kérdésem lenne:
Adott egy számítógép ( fejlesztve lesz) és tv vásárlás előtt is állok. Cél a következő: szeretném ha a rendes monitorhoz
csatlakoztatott asztali gépem képe és megjelenne a tv-n. A kettő egymástól nagyjából 4 méterre van, azonban másik szobában. Kábel nélkül szeretném megoldani. Magyarul és egyszerűen: szeretnék könnyen átkapcsolni egy másik szobából a gépre, filmnézés, zenehallgatás Tv-n keresztül.
Mivel a dohányzóasztalomban pont lenne lehetőség rá, ezért lenne egy vezetnélküli egér billentyűzet is terve véve ahonnan irányíthatom a gépet akkor is ha tv előtt ülök. Mindezt kábelrengeteg átkötögetés falátfúrás nélkül a lehető legkevesebb falátfúrás stb nélkül. Tvtől a wifis bemeneti eszközök távolsága kb 2 méter lenne, a géptől így durván 5. (És egy fal útban van) Tv re szánt összeg kb 180ezer samsung az biztos Led de nem Smart lehetőleg. A témához nem értek, ha nem érthetően fogalmaztam jelezzétek légyszives, illetve kérlek terméket, konkrét megoldást írjatok, mindenféle ötlet érdekel! Ezer hála..
Köszönöm mindkét választ. A smartot inkább azért zártam ki, mert nem a tv-n akarok netezni pl, hanem a gépen, csak a képernyő a tv:) Így sok funkciót feleslegesnek érzek a smart tv-k esetében, de lehet hogy nagyot tévedek.
Másik: elbír egy gép két billentyűzetet, plusz egeret, vagy touchpadot, nem tudom milyen megoldás kerül még a dohányzó asztalra? (mondjuk arra gondoltam, a tv előttit egyszerűen kikapcsolom mert vezetél nélküli ha nem kell és kész). Viszont a ható táv is kérdés azért, mert igy négy öt méterről van szó a gép meg az asztal között és ugye útban az a fal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!