Vegye ki és ellenőrizze a jobb oldali patront? HP PSC 2355
Figyelt kérdés
Van egy HP PSC 2355 ös nyomtatóm, amibe 338 as patron a fekete patron, és 343 as a színes patron. A patron majdnem kifogyott, így vettem helyette másikat, utángyártottat, KMP H24 fekete és H26 színes patront. A színes patron behelyezésekor felismerte hogy használt patron került bele, és kérte a beigazítást. A beigazítás rendben volt, a színes patron oké. A fekete patronnál amikor beletettem, elindult, kért egy beigazítást, majd teszt nyomtatás, nyomtatás közben: Hiba: Vegye ki és ellenőrizze a jobb oldali(fekete) patront! Villog a felkiáltójel, és semmire nem reagál, kiveszem visszateszem, ugyanez a hiba. Gondoltam elromlott a nyomtató, de király. Azonban támadt egy ötletem. Vissza raktam a régi patront, az eredeti HP 338 ast, ami vígan nyomtatott amíg ki nem fogyott teljesen. Na amikor kifogyott akkor kezdett foglalkoztatni hogy miért is nem megy a másik. Vissza vittem a boltba, és kicseréltettem. Bele raktam az új patront, ugyanaz a hiba: Vegye ki és ellenőrizze a jobb oldalin patront! Csak akkor csinál valamit ha vissza rakom a régi patront, viszont a színes patront meg elfogadta. Mi lehet a gond?2012. ápr. 26. 21:45
1/1 waland válasza:
Nem tetszik neki a patron chipje. Lehet jobb lett volna a régit feltöltetni, aztán lereseteltetni benne a számlálóchippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!