Mi a különbség az ikermagos és kétmagos processzorok között?
Figyelt kérdés
És melyik bizonyul jobbnak játékra?2012. ápr. 26. 21:43
1/5 Panda Péter válasza:
én még nem is hallottam ezt az elnevezést, hogy ikermagos, de szerintem ugyanúgy kétmagost jelent. egy többmagos homogén processzorban ugyanis minden mag megegyezik (ugyanolyan műveleteket tud végrehajtani, és ugyanolyan erőforrásokkal bír).
2/5 anonim válasza:
Egyébként már mindkettő gyenge játszani . Mindig limited lesz velük , hacsak nem pasziánszozol . Szerintem minimum 4 mag kell a boldogsághoz .
3/5 anonim válasza:
"Egyébként már mindkettő gyenge játszani"
Ez mire fel? Mifelénk egyrészről nem a magszám boldogít, másrészről ezek a konzol portok nehogy már ne érjék be két jó maggal, mint pl ami az i3 2100 esetében van. E mellé meg már csak egy jó videokártya kell.
4/5 anonim válasza:
Ok ! Én a kérdésből még régebbi kétmagosra asszociáltam .
5/5 anonim válasza:
Azt viszont természetesen aláírom, hogy nem ártana tudni a CPU típusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!