11/12 anonim válasza:
Értem mire gondolsz, meg nem is mondtam hogy szar a gépe, csak mondtam hogy ha a felsőkategóriát nézzük akkor nem közelíti meg a szintet.A hétköznapi használat alatt nem csak fészbúkozást meg netezést értettem hanem kisebb egyszerübb játékokat is mint pl. GTA IV
12/12 anonim válasza:
kisebb egyszerübb játékokat is mint pl. GTA IV...na pont megemlítetted (nemtudom h iróniából vagy komolyan gondoltad) azt a játékot, ami egy elég rosszul sikerült konzolport.
Érdekessége, hogy minimum beállításon, friss patchekkel kb irodai színtű gépenek is elfut, viszont még erősebb gépenek is ki tud fogni ha elkezded felhúzni a grafikai beállításokat. Anno a javítások egy része is arról szólt hogy nem a játékot optimalizálta, hanem hozzáadtak plussz kikapcsolható funkciókat....grat nekik.
De mindegy is, amiket mondtam változtatások azzal akár beleférne egy HD6870-es, de erre a felbontásra bőven jó lesz a 6850 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!