miért, csak az számít "gamer" gépnek, ami minden játékot fullhd-ban visz?
nekem is i3-asom, hd 6750-em + 4gb ramom van és vígan játszogatok BF3-al high graphic-on (1-2 dolgot persze lejjebb kell venni)
"gamer gépnek gyenge"..lol
1280-ban bőven jó lesz a HD6850 is.
Alaplapon lehetne spórolni pár ezret, mert ez sem tud így többet, akár Asrockra, vagy olcsóbb P8H61-re váltani (4-5k spórolás akár).
Tápból is elég lenne egy 400W-os, azzal is 2-3k-t spórolsz. És kingston helyett kingmax rammal is spórolsz olyan 1,5 ezret.
Sztem olyan 130k körülre le lehetne faragni az árat, teljesítményvesztés nélkül, de ha így marad sincs semmi gond, max annyi hogy akkor beleféne az árba egy erősebb HD6870-es is...de annak meg csak akkor lenne értelme ha FullHD felbontásban játszol. :)
5-ös válaszolónak üzenem hogy te még biztos nem láttál igazi gamer gépet akkor ajánlom figyelmedbe:
Különösen ajánlom figyelmedbe a CyberPower PC Black Pearl
nevü pc-t.
"te még biztos nem láttál igazi gamer gépet"
...dehogynem, magamnak anno 150k-ból kihoztam egy erős konfigot (ebben benne van az akkori jobb forint is). Sőt másoknak is állítottunk itt össze páran 200-250-ből csúcs gépet.
amit most mutattál konfig az a "szép és jó de minek?" kategória. Persze, van ez a szint is, de a kérdező által mutatott konfig az általa mondott felbontáson teljesen tartós lesz, ez az a 120-130k amikből már viszonylag jó gamer konfigot ki lehet hozni.
"Hétköznapi használatra megfelel"...hétköznapi használatra feleennyiből megfelel egy gép.
Másrészt, kisebb felbontásokon már egy HD6750/6770 is megfelel...én mondjuk ettől szinttől nézem a kártyákat, FullHD-re kisebb kompromisszumokkal 6850, azok nélkül 6870 és felfelé....akárhogy nézzük azért a kérdező kártyája bőven gamer kategória.
És egy "igazi" gamer gép az olyan, ami a pénztárcához igazodik, és arányosan van összerakva, és nem pocsékoló...amiket linkeltél szépek meg jók, csak kicsit olyan mintha az autópiacon mindent egy Bugatti Veyronhoz hasonlítanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!