Mi is a Cross Fire?
Az én videókártyám ez: Sapphire HD5550 512MB GDDR5
A leírás szerint rendelkezik Cross Fire támogatással, ez pontosan mit is jelent ? Egy kocka haverom azt mondta, hogy 2 VGA-t tudsz berakni, és valahogyan összekötni a kettőt, így összeadódik a teljesítmény. Milyen AMD modellekkel lenne kompatibilis ez a kártya ? 11000Ft volt fél éve, akár rendelhetek még 1-et, ha megoldható az összekapcsolás.
"Van azon foglalat bőven"
K*rvára egyetlenegy pcie foglalat van rajta csak.
"Támogatja az 1800Mhz-es memóriát, elbírja az X6 CPU-kat, ASRock UCC technológiával rendelkezik, de Cross Fire támogatása nincsen ?"
Olvasásából 5-ös, de egyáltalán tudod mit írtál?
Amúgy CF/ SLI támogatást a budget kategóriába ne várj.
A fentebb felsoroltakat kb. az összes alaplap tudja, úgyhogy ez nem extra.
Egyszerűbb eladnod az 5550-est és venned egy erősebb kártyát. Egy HD6770-es már startból több, mint kétszer olyan erős, és egy kártyával megoldottad azt, amit Crossfire-rel akartál.
,,Olvasásából 5-ös, de egyáltalán tudod mit írtál?" Azért ezeket írtam, mert ezekről tudom is mit jelentenek :P Amúgy fejből írtam őket, vásárlás óta észben vannak tartva xD
,,K*rvára egyetlenegy pcie foglalat van rajta csak."
Bocsi, én a foglalatokkal nem törődtem, csak a többivel, az én szemem számára mind a három egyforma :D
"Bocsi, én a foglalatokkal nem törődtem, csak a többivel, az én szemem számára mind a három egyforma :D"
Inkább a sapphire-t vidd, de ha jelentősen van olcsóbban VTX viheted azt is.
A VGA kimenet meg ne befolyásoljon, nagy részben kapsz a VGA-hoz DVI/D-SUB átalakítót.
Amúgy milyen gépbe kell?
Lefotóztam a teljes listát, amit rendeltem a gépembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!