Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ebben elférnék?

SepTox kérdése:

Ebben elférnék?

Figyelt kérdés

[link]

Ebbe a házba szeretnék egy új konfigot beletenni ami igazából a vga szempontjából lenne érdemes, mert egy hd 6950 vagy hd 6970 menne bele és nem találtam a gyártó honlapján sem pontos adatot mekkora vga fér el benne. A másik kérdésem hogy ház szellőztetésre elég egy venti elől egy meg hátúl, vagy érdemesebb olyan amiben több van?

2012. ápr. 24. 08:38
 1/4 anonim válasza:

[link]

A HDD tartó kivehető, így az alap 281 mm-ből, 422 mm lesz a hely a vga-nak. Szerintem akármelyik befér. :)

2012. ápr. 24. 09:08
 2/4 A kérdező kommentje:
És szellőzésnek elég a ventilátor mennyiség vagy jobb ha több van?
2012. ápr. 24. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Beleférni belefér. De ebben a házban a kábelmenedzsmentet felejtsd el. Meg lehet(de nem biztos)lesz még pár problémád vele(hozzá adott csavarok nem jók, meg hasonlók) legalábbis más ilyen olcsó háznál találkoztam ilyennel. Viszont ha egyszer beletetted a konfigot, és nem nagyon szereled, akkor elvileg nem lesz gond. Előre tegyél még egy ventit, az sokat dob a hűtésen. A többi már annyira nem számít (legalábbis nekem most egy 200mm elöl+140 hátul van, korábban volt egy 200as felül, meg egy 140es oldalt, de az pár fok, és sok zaj.)
2012. ápr. 24. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:
csak mert amin még gondolkodom ház az a sharkoon t28 meg a bitfenix shinobi. Tudom hogy nem egyárkategória, de ezeket néztem még ki magamnak.
2012. ápr. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!