Szerintetek ebben a helyzetben meik rész lehet a gépbe a ludas?
a napokban rendeltem netről a gépbe új cuccokat.
MSI 760gm-p21 alaplap am3+ (egyébként oldalon sima am3 ra volt írva)
amd Phenom 2 X4 850 3,3ghz
HD6790 vga
4gm geil ram
minden jó. összerakom a gépet bejön a windows 7 töltő képernyő és csatt újra indul a gép. érdekes, belenézek minden kábelt bekötöttem úgy ahogy azt kell (a régi cuccokkal tökéletesen megy)
szerintetek lehet az a ócska hulladék 450 es lassan 2 éves codegen "táp" lehet a ludas és nem ad annyi áramot amennyit kéne és ezér indul újra???
már a régi cuccokkal is lekapcsolt a gép, teljesítmény csökkenéses üzenetek jöttek be.
cod4 be a régi 2magos 5400 as proci 512 es VGA 2gb rammal ugyanannyi fps em van mint a mostani 1gb el.
szerintetek???
minden esetre rendeltem egy 650 es coolermastert.
rátettem rendesen, szerintem, nem hinném h rosszul fel lehet tenni hiszen, a hűtő bordázata olyan szélet h belefér a foglalatba és összesen kb 1mm marad ki alul tehát annyi miatt nem hinném rendesen rá van fogatva. én a tábra gondolok. de majd holnap kiderül.
azon is gondolkodtam h az alaplap am3+ a proci sima am3
a kettő foglalat között van 1 kis különbség.
az am3+ 1 tüskével több van, 0,06mm el vastagabbak a tüskék, és kicsit több áramot ad, de viszon az alaplapra rávan írva h támogadja az AMD phenom 2 szériákat a csávó is megnézte miután felhívtam a KFT eladóját azt mondta h kompatibilis és az összes phenom am3. szal ennek is jónak kellene lennie,
azon gondolkodtam h vissza az alaplapot és ráfizetek és veszek 1 drágább de sima am3 as alaplapot, de ez esetleg a táb csere után!!!
Először is tápot cserélj, nagy valószínűséggel az lesz a gond.
A lapon ne gondolkozz, a CPU-val kompatibilis.
nem hinném h ram hiba lenne hiszen tegnap bontottam ki a dobozból és előre letesztelik h működnek e a gyárba.
Nem is valami csingsi huángti kínai, hanem geil nem a legjobb márka de elmegy.
Ma pár óra mulva megjön a táp aztán meglátjuk.
én azért tippelek a tápra mer HD4730 512mb volt a régi kártya a mostani HD6790 1gb mindenben sokkal jobb a réginél tesztek alapján is de cod4 ugyanolyan szinten megyy mint a régivel. szerintem ez a táp haldoklik. de ma kiderül
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!