Szűcs Sándor19860615 kérdése:
Intel proci vagy AMD, komolyabb játékokhoz kellene. és ezt a videokártyát kéne csumára kihasználnia VTX Radeon 6790?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 20:29
11/16 anonim válasza:
Én egy AMD FX-4100-at ajánlok!
12/16 anonim válasza:
60k-ból én AMD FX-8120-at vennék az tuti. Kb. i7-szint, csak fele annyiba kerül.
13/16 anonim válasza:
Bár persze ahhoz Sapphire Radeon HD6950/7950 lenne az ideális. Most néztem csak, hogy 6790, amellé valóban elég bőven a 4100 is.
14/16 BeerHunter válasza:
#12: hát lol:D Egy szint. Az :D
15/16 anonim válasza:
Igen, kb. egy szint. Az ÖSSZES tesztben az i7-hez mérték és volt terület, ahol jobban teljesített nála.
http://www.youtube.com/watch?v=zOjj0mkSRkY&feature=player_em..
7:00!
i5öt veri, i7 alatt van egy picivel, de ha tovább nézed a videót láthatod.
16/16 anonim válasza:
Hát szerintem ez attól is függ, hogy mire mennyi ideig nem szándékozol új gépet venni vagy felújítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!