A Windows XP nem ismeri fel a lemezeket, mit tehetnék?
Az első baromságot ír. Ha jól értem, akkor a kérdezőnek a CD/DVD lemezekkel van baja.
Ha windows nem ismeri fel, Linux meg igen, akkor a meghajtó jó, ergo olyasmi lehet, hogy pl. nincs betűjel megadva a windows CD-meghajtónak. Azt lemezkezelőben lehet orvosolni.
Kedves kérdező, legjobb, ha megnézeted valakivel a gépet, mert lehet, hogy 2 perc alatt megcsinálja neked a helyszínen az, aki ért hozzá.
Na még egyszer fussunk neki, mert a kérdésből én azt szűrtem le, hogy a meghajtót felismeri, a behelyezett lemezt nem ismeri fel az XP.
A Windows látja-e a DVD meghajtót? Ha látja a meghajtót (van neki betű jele), akkor a driver nem megfelelő, vagy nincs is telepítve, ami meglepő lenne, hisz az XP alapból telepíti.
Ha nem látja a meghajtót, akkor a kábel csatlakozásokat a meghajtónál és az alaplapon is meg kellene kissé mozgatni, vagy kihúzni és visszadugni, ugyanezt meg kellene tenni a tápkábellel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!