Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mag feloldási hiba?

Mag feloldási hiba?

Figyelt kérdés

Alaplapom: ASRock M3A OCC, CPU: AMD Athlon II X3 3,2Ghz.

Kísérletet tettem az UCC bekapcsolására, és ez történt:

-engedélyezem az UCC-t.

-indul a gép, a Win 7-nél megkezdődik a betöltés. Ekkor hallottam egy fura, eddíg számomra ismeretlen "BZZZZ" hangot, ezt tuti nem a rendszer adta ki !

-aztán hirtelen újraindul, és kidobja, hogy a Windows nem tudott elindulni, és hogy válasszak: "indítás", vagy "indítási javító indítása".

-rámentem az indításra, és megint csak erre a képernyőre jutottam. Rámentem a javítóra, elkezdett fájlokat betölteni, majd bejött egy üres kék képernyő. Kb. 2 percet vártam, a gép láthatóan nem csinált semmit sem.

-Újraindítottam, reseteltem a BIOS-t. Ugyan az a képernyő, most kiválasztottam az "indítás" gombot. A szokásos újraindulás következett be, és már megint az a randa menü -,-

-Kiválasztottam a javító indítását, és ugyan úgy, mint az első próbánál, betöltöttem a legutolsó mentési pontomat.

-A gép újraindult, a rendszer hibátlanul ment, de csak 3 maggal....

2012. ápr. 21. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
akkor valószínű hogy hibás a 4. mag
2012. ápr. 21. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Mekkora az esély arra, hogy ezt fel tudom oldani 6 magra ?

[link]

2012. ápr. 21. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:

ebben nem lehet feloldani 6. magot,az a 960T-ben lehet

haveromnak múltkor csináltam 960T-vel és nekem sikerült feloldani,és tökéletesen működik

2012. ápr. 22. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Intelnél is van olyan, amit egy ASRock alaplap fel tud oldani ? Olyan kéne, amit 30 ezer alatt megkapok, és 6 magra oldja fel.
2012. ápr. 22. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!