Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SÚLYOS hiba Windows xp telepít...

SÚLYOS hiba Windows xp telepítés optikai meghatók nélkül?

Figyelt kérdés

Ma elszállt az asztali gépemen minden netkapcsolat, usb és cd érzékelés és semmit nem tudok se bevinni a gépbe,se kimásolni onnan (képek, házi feladatok..) Laptopról próbálom letölteni a windows xp sp3 csomagot és laptopról kiírni... de a gépem nem érzékel se lemezt, se pendrivet. Mit tegyek??

SÜRGŐS segítség kellene mert a hétvégén ki kellene nyomtatnom lemezre az asztali gépen lévő tételeimet hétfőre. Kérlek segítsetek!:(

2012. ápr. 18. 21:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen a BIOS működik, az elmúlt két órában kiírtam egy sp3 windows xp bootolt CD-t reggel fél7kor kezdem a gép telepítését.
2012. ápr. 18. 23:32
 12/18 A kérdező kommentje:

"Tedd be a telepítő lemezt a meghajtóba. A BIOS-ban állítsd be, hogy a DVD meghajtóról bootoljon, aztán hajrá. A C: meghajtóra telepítsd úgy, hogy nem partícionálsz, nem formázol, csak simán telepítesz."

A BOOT menü be volt állítva múlkor az egyből CD-t fog olvasni. Ha nem formázok és nem telepítek, a windows csak a rendszerfájljait írja felül, vagyis a beállításokat állítja vissza úgy, hogy minden fontos adatom megmarad??

2012. ápr. 18. 23:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem ír felül semmit, a jelenlegi Windows mappát átnevezi Windows old-ra (abban megmarad minden) és egy új Windows mappába telepíti az SP3-mat, vagyis két Windows mappa lesz a gépeden, ami fölösleges helypocsékolás, de ahhoz, hogy az adataid ne vesszenek el, muszáj így csinálni. Ha kinyomtattad, amit ki kell nyomtatnod, valamint a fontos adataidat mentetted, akkor egy új telepítés során le kell formázni a merevlemezt (lehet partícionálni is) és úgy telepíteni a Windows-t.
2012. ápr. 18. 23:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Hajnalban már újra lett rakva a gép, a képek és fájlok eltűntek, vissza tudom őket hozni úgy, hogyha az xp telepítésnél azt pipáltam be, hogy maradjanak meg a fájlok (beállítások frissítése)? visszaállítási pont már nincs, a képek és zene mappa, minden üres.. direkt az utolsó variációt választottam hogy megmaradjanak a fájljaim:(
2012. ápr. 19. 07:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Furcsaság, hogy a windows c meghajtóm (amin a rendszer van) ugyanúgy mint tegnap 1,29 GB szabad hely van a 25 gigából... most akkor nem vesztek el az adatok??
2012. ápr. 19. 07:50
 16/18 anonim válasza:
hát ha már mindent elcsesztél,azért csak-csak megértik a dolgokat a tanárok, ami történt veled... olyan nagyon komoly következménye most nem lehet szerintem. de te tudod a dolog fontosságát.
2012. ápr. 20. 20:01
 17/18 A kérdező kommentje:

szerencsére mindent ki tudtam menteni:) Most formáztam a nagyobb meghajtót és azon van az új rendszer... VISZONT a régi rendszerek ott vannak a 24 gigás patríción feleslegesen, próbáltam az új windows patrícióból formázni a régi 24 gigás rendszert de azt írja kis idő után hogy nem lehet formázni..:/

Hogyan tehetem üressé az egész patríciót teljes adattörléssel együtt??

2012. ápr. 21. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Apránként próbáld törölni.
2017. márc. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!