SÚLYOS hiba Windows xp telepítés optikai meghatók nélkül?
Ma elszállt az asztali gépemen minden netkapcsolat, usb és cd érzékelés és semmit nem tudok se bevinni a gépbe,se kimásolni onnan (képek, házi feladatok..) Laptopról próbálom letölteni a windows xp sp3 csomagot és laptopról kiírni... de a gépem nem érzékel se lemezt, se pendrivet. Mit tegyek??
SÜRGŐS segítség kellene mert a hétvégén ki kellene nyomtatnom lemezre az asztali gépen lévő tételeimet hétfőre. Kérlek segítsetek!:(
"Tedd be a telepítő lemezt a meghajtóba. A BIOS-ban állítsd be, hogy a DVD meghajtóról bootoljon, aztán hajrá. A C: meghajtóra telepítsd úgy, hogy nem partícionálsz, nem formázol, csak simán telepítesz."
A BOOT menü be volt állítva múlkor az egyből CD-t fog olvasni. Ha nem formázok és nem telepítek, a windows csak a rendszerfájljait írja felül, vagyis a beállításokat állítja vissza úgy, hogy minden fontos adatom megmarad??
szerencsére mindent ki tudtam menteni:) Most formáztam a nagyobb meghajtót és azon van az új rendszer... VISZONT a régi rendszerek ott vannak a 24 gigás patríción feleslegesen, próbáltam az új windows patrícióból formázni a régi 24 gigás rendszert de azt írja kis idő után hogy nem lehet formázni..:/
Hogyan tehetem üressé az egész patríciót teljes adattörléssel együtt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!