Miért nem ismeri fel a gépem a billentyűzetem?
Figyelt kérdés
vettem egy konfigot amelyhez az előző tulaj vezetéknélküli egeret és billt. használt,nos a ps/2-es csatlakozót elmondása szerint sose,nekem az egerem usbs a billem pedig ps/2-es és nem ismeri fel...dxdiagban látja...vezérlő pultba nem...mit csináljak?(bios nincs a gépen)2012. ápr. 18. 20:41
2/2 anonim válasza:
1. BIOS minden gépen van (illetve az újakon EFI), anélkül nem megy. :)
2. PS/2 billentyűzetet nem kell telepíteni.
3. Próbáld ki, hogy a bios-ba be tudsz-e lépni, ott használni a billentyűzetet, esetleg valamilyen boot CD-vel indítsd a gépet. Ha ott megy a billencs, akkor a windowsod vacakol -> reinstall. Ha ott sem megy, akkor vagy a PS/2 port rossz az alaplapon, vagy a billentyűzet halt meg. Szépen ki kell szűrni lépésről lépésre, hogy mi a hibás.
Legrosszabb esetben új billentyűzet vagy egy USB->PS/2 átalakító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!