Miért nem működik az aksim? Bővebben lent.
A netbook-om nem érzékeli az aksiját, mi lehet a gond? Kb. október óta használom a gépet, eddig semmi baja nem volt az aksinak, mindig jók működött és sokáig is bírja, maximális töltöttséggel kb. 4-5 óráig használat közben. Ma délelőtt még használtam órán, tehát nyilván töltő nélkül, semmi baja nem volt. Aztán mire hazajöttem és be akartam kapcsolni, nem kapcsolt be... Töltőre dugva működik, de a telep állapotánál azt írja, hogy Elektromos hálózathoz csatlakoztatva, töltődik. De ha kihúzom a töltőt, kikapcsol a gép néhány másodperc után. Kivettem és visszatettem az aksit már 3x, de semmi változás. A gép márkája J&W Minix M1160, itt vannak képek róla, az aksiról is:
Viszont ha az aksit is kiveszem és úgy nyomom meg a bekapcsoló gombot, elöl nem csinál semmit az elem led-je, ha benne van az aksi, csak villan egyet, tehát elvileg érzékeli, mégsem jó. Valakinek van valami ötlete?
Bocsi hogy hosszú lett.
ha egy pár másodpercig még működik, akkor nagy valószínűséggel érzékeli az akkut, csak már annyira le van strapálva (vagy vmi nagyon durván tönkre ment benne), hogy nem képes csak erre a pár másodpercre életben tartani a gépet
ha október óta van meg a gép, akk garancialevéllel irány vissza a bolt, akkura is min 1 év garit kötelező adniuk
így messziről nem tudom pontosabban megtippelni. lehet az akku kapacitásának elhasználódása, lehet az akku elektronikájának betegsége, lehet a szgép érzékelőelektronikája, lehet az oprendszer hülyesége, de akár az is, hogy hidegben volt, és lehűlve nem volt képes elég kakaót kipréselni magából (amikor otthon először akartad bekapcsolni), csak amikor már felmelegedett
ha továbbra is kínja van, még mindig garancialevél a legbiztosabb megoldás
Nekem is ugyanez a problémám egy ugyanilyen géppel, amit karácsonyra kaptam.
Nem hiszem hogy az akksi ennyire tönkrement volna ennyi idő alatt!!!
Szerintem Windows szoftverhiba, ugyanis:
van itt nálam egy ASUS noti (kb 4 éves) aminek ugyanezek a problémái!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!