Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Bulldozert szeretnék...

AMD Bulldozert szeretnék oc-zni, segitenétek?

Figyelt kérdés
Van egy FX 6100 as procim és láttam sok helyen hogy lazán megy 4,5 GHZ-n .. Nekem elég lenne ha 4 GHZ ig elérnék vele , csak nem tudom kelle a szorzón kivül valami egyebet állitani a 4 GHZ ig , pl voltot vagy memóriaidőzitést..Aki már esetleg oc-zta az FX6100 asát az irja le a véleményét és hogy miket mennyire állitott be ahhoz hogy stabilan mennyen. Másik kérdésem meg az hogy kikapcsoltam a biosban az amd cool and quiet funkciót ami tudtommal energia spórlásra van.. De amiután belépek a windowsba pár perc után látom a CPU-zn hogy valami megint lehúzta a ghz-t 1400MHZre , mi spórólhat a procin ezek után is?

2012. ápr. 18. 12:39
 1/1 A kérdező kommentje:
elfelejtettem leirni a konfigot: Asrock 970 extreme3 (bios-t frissitettem) 2x 4 GB ddr3 1600mmhz ramok(elméletileg birják az oc-t mert nagy hűtőborda van rajtuk)és a táp Chieftec CTB-650S 85+
2012. ápr. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!