Segitenétek eldönteni milyen laptopot vegyek!?
Processor:Intel Core i7/pontossan még nem tudom,hogy melyik/
RAM:4GB-8GB
Grafikus kártya:???
HDD:500GB-1TB
jo lenne Dell,Asus vagy Acer
Játszanék rajta,de ritkán,mert inkáb főiskolára és munkába kellene,de ha játszannák akkor NFS The Run-t,Call of Duty 8-st,Battlefield 3-at, szoval azokatgond nélkül vigye!
KB.1000€-t szánnék rá
ha tudtok tanácsokat adni milyen grafikus kártyát tegyek bele,vagy konkrét gépjavaslatokat adtok az is jo,vagy valamit kicserélnétek nagyon nincs mit csak a processort,de ha tudtok jobbat ajánlanni hajrá :)
automatikussan megy a zöld!
200-ért őt ajánlom:
(DELL inspiron n5110)
Nekem ilyen van, jól viszi a Battlefield 3-at. (multiplayerben nagyjából minimumon játszom, de csak azért, mert 60 FPS alatt számomra egy netes játék nem túl élvezetes) Single playerben maxon is elvitte. Nem melegszik túl... ha viszont ~300-ért keresel gépet, lehet hogy jobbat is találsz, de ár-érték arányban biztos, hogy ez lesz a nyerő.
Ezekben jobb a videókártya egy fokkal, kérdés, hogy megéri-e neked.
Nekem elégé fontos,hogy könyen hordozhato legyen mert suliba,munkába otthon mondjuk nem de akkor is :)
1366x768-as képernyőfelbontás is jo 15,6" a maximum és asztalin is 1366x768-as a felbontás és azon is eljátszok,szoval...4maradt!3Acer Aspire és egy DELL
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
te melyiket választanád a 4 közül pls indokold is meg :) köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!