Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NCore-on a helyezéssel kell...

NCore-on a helyezéssel kell foglalkozni? 93 000. vagyok. Kell aggódnom valamiért?

Figyelt kérdés
amugy mit szóltok az arány nélküli rendszerhez?

2012. ápr. 14. 17:29
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Nem kell vele foglalkoznod, semmi jelentősége nincs egyesek az egó növekedését leszámítva. A seed kötelezettség listát nézd. Abból fogyjanak el a torrentek. Persze azt leszámítva hogy ugyan nem kötelező, de nem árt tovább seed -elni olyan torrenteket, amiknél túl kevés a seeder vagy rossz a seed -er leecher arány (bár utóbbi az Ncore -on ritka :) ).

Például amiket én töltöttem fel, még mindig seed -elem van olyan, amit már 3 éve. :)

Én amúgy örülök a ratio free rendszernek, ADSL felhasználó vagyok így elég szánalmas a feltöltési sebességem. Régebben alig tudtam visszatölteni, inkább free torrenteket szedtem.

2012. ápr. 14. 17:56
 2/2 A kérdező kommentje:

én meg majd egy évig ugy használtam hogy az elején egy seed szerverrel felnyomtam 1 terát és azóta nem törődtem a visszatöltéssel..

de gondolom a hozzám hasonlók miatt láthatott napvilágot ez az új rendszer :)

de mostmár lelkiismeretes lícser leszek :)

2012. ápr. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!