Szeretnék venni processzor hűtőt AMD Phenom x4 960T re. Megfelelne ez?
2012. ápr. 14. 08:25
1/3 anonim válasza:
Jujj, de drága! :) Elvileg AM3 kompatibilis, de nem hiszem, hogy kell arra a procira ilyen batár hűtő (hacsak nem akarod alaposan tuningolni). Nekem egy X4 945 van és egy Hyper 212 Plus hűtőt vettem rá (anno 7300Ft-ért) és meg vagyok vele elégedve.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem is tuningolom, vagy a 6 magósítás annak számít, még ha nem is növeltem az órajelet? :D És egy ilyen:
2012. ápr. 14. 08:47
3/3 anonim válasza:
Sztem nem rossz hűtő, de úgy tudom, hogy AMD procira nem lehet úgy feltenni, hogy hátra fújja a levegőt. Alsó tápos házba jó lehet, de felső táposba Én speciel nem raknám. A Hyper 212 például elforgatható 90 fokkal, szóval arra fúj amerre akarod (viszont nem a gyári műanyag hűtőkeretre kapaszkodik, hanem van saját megoldása fémből...és az alaplap alján is kell szerelni, így ha a ház nem olyan, akkor ki kell venni a deszkát, de csak az első szereléskor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!