Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dual vga segítség?

Dual vga segítség?

Figyelt kérdés
Asrock 970 extreme4-es alaplap és Sapphire Radeon HD6970-hoz milyen második vga-t ajánlotok hogy csináljam?
2012. ápr. 13. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom csak ugyanolyan vga-val tudod használni párban.
2012. ápr. 13. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyet, mert ez a lap nem tud Crossfire-t csak 16+4-es sínen, az meg kevés hozzá.
2012. ápr. 13. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
crossfire-be csak ugyan ilyen kártyát tudsz mellé rakni, de sztem egyáltalán nem éri meg a többletfogyasztás azt a néhány fps-t, nah meg sok játék bugol is vele.
2012. ápr. 13. 22:32
 4/5 Panda Péter ***** válasza:

ugyanolyan GPU-nak kell lennie a társkártyán.

de ebben a kategóriában nem igazán látom értelmét a CF-nek. a fogyasztás és a melegedés duplájára nőne, de a teljesítmény csak jó esetben is kb 70%-kal.

2012. ápr. 13. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdés az, hogy mire kellene?

Ha játékra akarod akkor felejtsd el a CF-t a korábban leírtak miatt. Ha több minotor akarsz hajtani, akkor bármilyen más kártya megteszi.

2012. ápr. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!