Milyen gépet ajánlotok max 300 ezerért vmi jó kis gamer pc-t?
17:50 nincs CPU hűtő csak a gyári az meg egy FOS..a ház hát mit is mondjak..azzal az 1 vagy 2 darab gyári ventivel nem fog rendesen szellőzni.
Én még megvárnám az Ivyket ha nem sürgős..amúgy is most várható árcsökkenés a7xxxes szériánál.
Szia , nem vagyok egy nagy zseni de egyre jobban beleásom magam a gépösszerakásba de nem hiszem hogy nagyon mellényúlnál ezzel! Cáfoljatok meg ha valamit kikéne cserélni!
Jah bocsi az alaplap helyett ezt akartam met ez socket am3+-os
Ezzel spróolsz egy tízest ha akarsz vehetsz egy nagyobb tápot vagy másik házat ami tetszik !
Szia én is akarok venni egy gépet szerintem ez jó neked ebbe van monitor is!!sajna azt nem lehet hogy nem kérem ezzel jár:(
LINK:
ITT FIGYELJ mert a bruttot nézd mert látod az egy gépnél hogy 300 ezer míg bruttoban 315 ezer! erre figyelj de van olcsobban nézd végig az összeset érdemes!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!