Szeretnék venni egy netbook-ot, max.100-110 ezerért. Milyen ajánlotok? Jó ez az acer emachines?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 15:17
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy a videók közül mit nem játszik le? Mert hallottam, hogy bizonyos videók nem mennek rajta, de gondolom, az .avi azért megy, nem? Meg a honlapok milyen jól jönnek be? Amihez flash vagy java kell, nem okoz gondot?
2010. jan. 19. 15:21
2/4 anonim válasza:
Fog rajt minden menni, még a HD is, csak program kérdése!
Arra amire te használod arra jó lesz!
3/4 anonim válasza:
Nekem Dell minim van kb. fél éve, és még mindig szerelmes vagyok belé! Szoktam videokat letölteni, vágni stb. avi megy rajta, tulképp minden megy rajta, az internet is tök jó, az igazán a sebességtől függ, nem a géptől. Én meg vagyok vele elégedve, nagyon jó munkaeszköz és társ (a mindennapokban)
4/4 anonim válasza:
Én személyes tapasztalatiammal , Az Acer Emachines az jó, AMD-s laptop, már volt egy AMD-sem 4 éve megvan és még semmi baja nem volt.(csak 1 év gari van rá:()
DELL-t vagy emachines-t ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!