Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Velociraptor milyen hdd?

Velociraptor milyen hdd?

Figyelt kérdés
Haverom ajánlotta ps2 cserébe elakarom adni a régi ps2-t és ahelyett adná, 600gb és most jól jönne egy hdd a gépbe de mire való ez mert megnéztem 50-60e ft egy ilyen.
2012. ápr. 12. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

mennyi idös a winyó?

2012. ápr. 12. 21:47
 2/2 Panda Péter ***** válasza:

annyi a lényege, hogy magasabb fordulatszámú, mint egy hagyományos desktop vinyó. ez arra jó, hogy egy kicsit meggyorsítsa a rajta futó rendszer reakcióidejét. ez régen szép és jó volt, de ma már az SSD-k korában ez az extra sebesség nem sokat ér. ráadásul zajos és melegszik is.

mondjuk ha már nem használod a PS2-t, szerintem menj bele az üzletbe, mivel egyrészt a tárhely azért mindig jól jön, másrészt szerintem hardveraprón drágábban el tudod adni, mint amennyit a ps ér.

2012. ápr. 12. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!