Mi a véleményetek erről a konfigról?
95%-ban csak a PERFEKT PC jöhet szóba, ha nagyon nagy árkülönbségek vannak akkor lehet az iPon is, de próbáljatok meg kérlek a Perfekt PC-ből elsődlegesen javítani, ha valamit elrontottam volna, esetleg rossz stb.
Saját vélemény de már hányok a Radeontól. 2 is tönkrevágódott a kezeimben és nem én miattam.
Maradnék az nVidia-nál.
rüszü!
Pont Giga?? -.-" Te követed mostanában az eseményeket? A Giga egy nagyon rossz, haldokló márka lett! Amúgy meg VGA-ból inkább egy AMD HD6850 (nem fogsz vele rosszul járni) ha meg mindenképp nV kell (amit most nagyon nem éri meg megvenni, mert drága, melegszik, jönnek a TDR hibák, meg stb.) akkor csak a GTX560 Ti-t szabad megvenni abból is ASUS vagy MSI! Gigabyte-ot semmiképp!
rüszü
Felőlem vitázhatunk, manapság én se szívelem a gigát, hidd el okkal nem, vagy csak mi mind hülyék vagyunk...
Lapból meg már nézz valami normális AM3+ osat(MSI 760GM P23-E51 (FX)), ramból bőven elég az 1333Mhz-s is, VGA-ból meg felejtsd el a GTX550Ti-t, inkább egy HD6850 ha belefér, esetleg vegyél egy FX-4100-at és egy HD 6870-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!